James Braad-Sørensen, HGF Fodbold modtag Benny Jensens mindepokal 2010

Begrundelse:

Indstilles til Benny Jensens mindepokal 2010 - James Braad-Sørensen.

Fodboldbestyrelsen vil hermed indstille James Braad-Sørensen til at modtage årets Benny Jensens mindepokal 2010.

James har været træner i klubben i rigtig mange år på nær en kort afstikker til VRF 80, hvor han trænede junior drenge, har han haft sin gang i HGF Fodboldafdeling.

James Braad-Sørensen har gennem mange år gjort en meget stor indsats indenfor pigefodbolden i Hammel GF og har de seneste år trænet klubbens dygtige junior piger, kaldet U 18 piger.

Der har virkelig været en positiv udvikling i pigeafdelingen under James virke.

Under James kyndige ledelse har pigerne opnået mange flotte resultater i turneringen. James har ligeledes været med som leder for junior pigerne på turene til Italien i efterårsferien de seneste år.

Pigerne er netop rykket op som senior damer med James som træner og fodboldbestyrelsen ser med spænding frem til den kommende sæson med tiltro til at James, holdleder Eva Sørensen og spillerne i fællesskab kan lave et godt resultat.

Bestyrelsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med James i de kommende år, for med ham som træner er der udviklings muligheder indenfor damefodbolden i Hammel GF.

Det er således en meget dygtig og meget afholdt træner som fodboldbestyrelsen har valgt at indstille som modtager af årets Benny Jensens mindepokal.

Per Hausmann
Fodboldformand

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: