Fodboldsamarbejde
Hammel GF Fodbold arbejder løbende på at tilbyde sine medlemmer de bedste muligheder inden for fodbolden. Derfor er Hammel GF Fodbold indgået i forskellige samarbejdsrelationer med følgende to klubber:

Talentcentret SIF Q

AGF Talentfodbold--------------------------------------------------------------------------------------------------

Klubsamarbejde med AGF Talentfodbold

"At skabe en vedvarende succes kræver nogle gode samarbejdspartnere"

Med dette motto som idégrundlag præsenterede en arbejdsgruppe med Troels Gade som tovholder og projektchef i 2002 fundamentet til AGF Fodboldtalentskole for AGF Amatørafdeling og AGF Fodbold.

Initiativet var nyt, og idéen var at fremme udviklingen af nye fodboldtalenter til Superligaen. Endvidere var målet at forbedre samarbejdsklimaet mellem de lokale fodboldklubber og områdets superligaklub, AGF.

AGF Talentfodbold
Her er klubbernes visioner for samarbejdet:
- AGF Talentfodbold skal være den foretrukne medspiller for de østjyske fodboldklubber og være respekteret for at udvikle og tilgodese spillere på alle niveauer.

- AGF Talentfodbold skal være Østjyllands førende talentsamarbejde - målt på det sportslige niveau i sam-arbejdsklubberne - samt førende i udvikling af talenter til lokalt, nationalt og internationalt niveau.

- AGF Talentfodbold skal sammen med samarbejdsklubberne skabe de rammer, der fremmer fodboldakti-viteter og klubliv i lokalsamfundet.

HGF Fodbold har udpeget en kontaktperson som står for kontaktem mellem HGF og AGF Talentfodbold som kan kontaktes ved spørgsmål.

Som det første bevis på klubsamarbejdet mellem HGF og AGF Talentfodbold spillede HGF's U11 Dr. forkamp til superligaopgøret på NRGi Park den 13. juli 2012 - se mere her

Forpligtigelser ved samarbejdet
Samarbejdsklubben deltager i udtagelsesstævnet for U12-, U13-, U14-hold med alle relevante spillere, eller hvad den enkelte samarbejdsklub kan stille med af spillere.

Samarbejdet med AGF Talent forudsætter, at samarbejdsklubben ikke deltager i andre fodboldmæssige relationer med andre klubber (Superliga/ 1. div.) eller lign. samarbejde, så længe kontrakten løber. Hvis dette skulle ske, ophører samarbejdet uden varsel.INFORMATIONSamarbejdsaftale 2014-2015
Tilmeld dig AGFs Nyhedsbrev
HGF Fodbold anbefaler alle trænere/holdledere at tilmelde sig nyhedsmailen fra AGF Talentfodbold. Kontakt gerne Ungdomsudvalget hvis der kommer spændende tilbud fra samarbejdsklubben - læs mere og tilmeld dig her


-------------------------------------------------------------------------------------

Klubsamarbejde med Talentcenter i SIF Q Silkeborg

Talentcenter i Silkeborg under SIF Q (tidligere AC Silkeborg), er et tilbud til klubbernes dygtigste U13 piger i Silkeborg og nærmeste omegn. Talentcentret er alene et tilbud om supplerende træning.

Målet med talentcentret er at udvikle hver enkelt fodboldspiller, men også at udvikle piger til en plads i vores elitetrup for U14 piger, hvor de bedste tilbydes at fortsætte fodboldkarrieren efter talentcentret..

Formålet
  • At udvikle talenter indenfor pigefodbolden til et højt lokalt og nationalt niveau. Herved højnes det sportslige niveau i både samarbejdsklubberne samt i SIF Q
.
  • Skabe de bedste udviklingsmuligheder for den enkelte spiller indenfor både det tekniske niveau,spilforståelse, selvtillid, personlige udstråling og vinderpsyke.
  • I dialog med klubberne sikre sportslige udfordringer til og støtte op om de mest talentfulde piger, der ønsker at få afprøvet deres talent på det højest mulige niveau.
  • Indstille/forberede de allerbedste piger til DBU talenttræning i Region Midt.
  • Forberedelse til Talent Team på Sølystskolen.

Målet for nogle af de allerdygtigste piger kan også være en forberedelse til DBUs talenttræning for U14-piger. Vi har et tæt samarbejde med DBUs talenttrænere, og vi afstemmer løbende vores talenttræning med holdninger og værdier hos DBU.

INFORMATION


Læs mere om SIF Q her.

Folder om Talentcenter SIF Q---------------------------------------------------------------------------------------PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: