I vores daglige træning lægger vi meget vægt på at træne den rigtige basis, da det er fundamentet til at forstå den sande karate. Wado Ryu lægger stor vægt på hurtige, præcise og kraftfulde teknikker, som giver udøveren en god teknik samt en god kropsforståelse og et godt værktøj i en eventuel selvforsvarssituation.
 
I Hammel Karate Klub er den enkelte udøvers egne ambitioner altid i fokus, hvad end man dyrker karate for motionens skyld, pga. det specielle bånd der skabes mellem træningspartnerne, eller om man drømmer om at deltage i stævner. Hammel Karate Klub arrangerer derfor flere gange om året diverse stævner, træningsseminarer og andre sociale arrangementer for både at styrke træningskvaliteten og det sociale fællesskab i klubben.
 
Træningen i Hammel Karate Klub varetages af kompetente sortbælter, der har flere års erfaring indenfor Wado Ryu karate samt andre kampsport. Hammel Karate Klub har en høj teknisk standard og har produceret flere sortbælter.
 
For at bevare den høje tekniske standard deltager Hammel Karate Klubs trænere og medlemmer flere gange årligt i diverse træningsseminarer i både ind- og udlandet, så vi altid sikrer at træningen i Hammel Karate Klub er i top og ajourført med de seneste stilartsprincipper.
 
Karate kan trænes af alle, og i Hammel Karate Klub har vi haft stor succes med forældre, der ønsker at træne en sport sammen med deres børn. Vi optager medlemmer fra de er 8 år og opefter, og vi har et separat hold for nybegyndere, så de kan lære karatens vigtige grundprincipper og blive klar til at deltage i den hårde træning på det øvede hold.
 
Vores træning foregår på Søndervangsskolen, Søndervangsvej 3, 8450 Hammel. Information kan fås på følgende telefonnummer:

- Ansvarlig træner: Henrik Eriksen, 20703979
- Formand: Peder Bøcher, 25141848

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: