Æresmedlem i Hammel GF 2014.

Inger har i 20 år været afdelingens kasserer, og vi der har siddet i bestyrelse med hende, ved, at afdelingens økonomi ikke kunne være i bedre hænder.

Inger er grundig og meget omhyggelig, og styrer afdelingens pengesager meget samvittighedsfuldt.

Men Inger tager gerne fat andre steder i afdelingen hvis der er brug for det. Om det er ungdomsafdelingens lodseddelsalg, tilmeldingsaftnerne ved sæsonstart, møder i og udenfor klubben eller sociale arrangementer, så er Inger der, og hun har tit været den der tager det tunge læs.

Selvom Ingers egne børn for længst er voksne, er hun stadig med både ved planlægning, forberedelse og gennemførelse af HGF’s badmintonstævner for ungdomsspillere.

Ved næsten alle stævner i mange år har hun ofte været med ved dommerbordene når stævnerne kører, og hun har tit været der fra tidligt til sent på lange stævnedage.

Sammen med husbonden Lars er hun også, på eget initiativ, med til at drive DGI’s Kommunemesterskaber i Favrskov, og giver med det et godt navn til både Hammel og badminton.

Inger gjort et stort stykke arbejde for HGF Badminton over de sidste to årtier - vi indstiller derfor Inger Bæk til æresmedlemsskab af Hammel GF.

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: