Ææresmedlem i Hammel GF 2014.

Det er som om, at ingen rigtig ved hvornår det startede - Ingrid er som en del af fundamentet i håndboldafdelingen, bare noget der er der og altid har været der.

Ingrid har (eftersigende) siden firserne været fast inventar i håndboldafdelingen, hvor hun med højt engagement har varetaget mange funktioner.

Håndbolden har i alle årene stået Ingrid (og resten af familien) nær, ikke bare det sportslige, men i høj grad også det enorme arbejde, der skal gøres bagved for, at udøvere og trænere gnidningslæst kan nyde håndbolden i Hammel.

Der er ikke uden grund, at Ingrid i 1998 modtog Gunnar Christensens Vandrepokal og ej heller uden grund, at hun sammen sin mand Anders i 2008 modtog Benny Jensens mindepokal.

Ingrid har i mange år set mange udøvere, forældre, frivillige samt udvalgs og bestyrelseskolleger komme og gå, samtidig med, at hun selv ufortrødent har knoklet videre.

Ingrid er et kendt ansigt i Hammel Idrætscenter, men er samtidigt også kendt i andre klubber og idrætscentre. I Jysk Håndbold Forbund har hun været en stor bidragsyder især inden for ungdomsarbejdet - I dette har Ingrid altid været og vil stadigvæk være en stor ambassadør for Hammel GF også uden for byens grænser.

Ingrid har med sin diplomatiske tilgang til diverse problemstillinger været proaktiv og løsningsorienteret og har haft stor indflydelse på mange områder i HGF Håndbold.

Ingrid har drosle lidt ned, men er stadig aktiv som turneringsleder og koordinator i forhold til haltider - hvor håndafdelingen håber, at vi kan få lov til at bruge Ingrids ekspertise mange år frem.


Oversigt (CV) over personens virke i Hammel GF:

198? - ? Spiller, træner udvalgs og bestyrelsesmedlem

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: