HGF`S æresmedlem 2015 fra Hammel GF Fodbold


Fodboldbestyrelsen har valgt at indstille Flemming Drachmann til æresmedlem af HGF for sin KÆMPE frivillige indsats i Hammel GF Fodbold igennem mange år.

1971, det bliver omkring 44 år, han er frivillig med et stort F. Flemming eller Drachmann, som han kaldes, har været med i rigtig mange år, siden

Flemming har været træner, både for piger & drenge, han har været med i Hammel GF Fodbold bestyrelse, kampfordeler for klubben, frivillig hjælper under Hammel Hestemarked, med i DGI Østjylland og meget andet.

Flemming har været med til at flaske, Leon Andreasen (AGF) op som fodbold spiller, samt et hav af andre dygtige pige/drenge spiller igennem mange år.

Han har modtaget JBU sølvemblem 1989, DBU sølvemblem 1998, HGF`S lederpokal 1984, Hammel Idrætspris 1992, Favrskov Idrætssamvirke ildsjæl 2008, for sin STORE frivillige indsats.

I dag fungere Drachmann, som klubbens kampfordeler, dette job styres med et super overblik over alle de kampe, som skal spilles på Hammel GF`s baner, der er mange kampe, der skal holdes styr. Men det klarer han perfekt.

Når man henvender sig til Flemming, med et spørgsmål eller problem, så går man ikke forgæves, med hans erfaring og rolige sind, så findes der altid en løsning på det man måtte have på sinde.

Håber, at Flemming er med i fodbold i mange år endnu.

Så derfor er det med stor glæde at Hammel GF Fodbold har valgt at indstille Flemming Drachmann, som æresmedlem af Hammel GF.

På vegne af Hammel GF Fodbold bestyrelse

 

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: