Gunnar Christensens vandrepokal 2015.

Lasse Møller har gennem en årrække været hjælpetræner på springdrenge 8-11 år, og deltaget aktivt og engageret. Ikke bare til den almindelige træning, men også når holdet har været på weekend ture og til opvisninger i Århus.

Lasse har udviklet sig meget som træner, og deltager nu som en vigtig del af trænerteamet på vores dygtige juniorhold, hvor hans altid gode humør og evne til at vejlede gymnaster er et stort plus.

Samtidig har han haft overskud til at starte et helt nyt hold op med crossfit træning. Her kommer hans store erfaring som aktiv crossfit udøver, ham og hele holdet til gode.

Han formår at tilpasse øvelserne til deltagernes evner, hvilket kan være meget varierende. Hans store tålmodighed fra springdrengene har deltagerne også gavn af, da han altid forklarer formålet med øvelserne og kommer med konstruktive rettelser.

Når holdene (junior- og springdrenge) har ekstra træninger i weekender er det ofte Lasse der har bagt kage, og han er en sikker deltager.

Ved planlægning af afslutningsfester er det næsten sikkert at Lasse er en af deltagerne, og han er garant for at selv planlægningen er en fest.

Vi er glade for at Lasse Møller har lysten og viljen til at være aktiv i gymnastikafdelingen, og håber han forbliver aktiv i mange år fremover. Vi anbefaler derfor at Lasse Møller modtager dette års vandrepokal.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen HGF Gymnastik

 

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: