Hammel GF’s ungdomspokal 2015.

Monica træner et af vores største hold, springpiger 8 – 11 år, hvor hun forstår at planlægge den ugentlige træning til at indeholde både leg og ”seriøs” træning.

Hun er engageret som træner, og formår at lave en træning der tilgodeser alle typer gymnaster.  Hun er samtidig aktiv som hjælpetræner på flere børnehold, så vi har stor glæde af hendes positive måde at agere sammen med børnene.

Monica er aktiv gymnast på vores juniorhold, og går på aspirantholdet i DGI-huset i Århus. Hermed dygtiggør hun sig selv og får nye input som hun bringer tilbage til foreningen, til glæde for hjælpeinstruktører og gymnaster.

 Hun lægger et stort arbejde i forberedelse til opvisningen der afslutter sæsonen, hvor hun stod for fremstilling af udklædningen til hele holdet.

Monica forstår at en forening består af frivilligt arbejde, og når hun påtager sig en opgave kan man være sikker på at den bliver løst. Hun melder sig gerne frivilligt, og er altid i godt humør. Jeg tror ikke der findes en gymnast der har set Monica sur. Naturligvis kan hun være bestemt, men aldrig sur og negativ.

Monica har været aktiv gymnast siden hun var ganske lille, og startede som hjælpetræner som 13 årig.

Hun har gennem en årrække hjulpet på mange børnehold, og har i flere omgange stået for børnehold til sommergymnastik.

Siden hun blev 18 har hun stået som træner for mindst 1 hold i hver sæson, hvilket betyder meget for os. En ung positiv og dygtig træner indenfor gymnastik er altid et aktiv for en forening.

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: