Benny Jensen`s mindepokal 2015

Rikke har haft mange år i klubben, som pige holdleder, frivillig i klubbens kantine, hjælper under hammel hestemarked, medlem af bestyrelsen, koordinater på Ålborg City Cup, m.m.

Da der skulle ny kasserer til i 2014, så sprang Rikke til som klubbens nye kasserer, som hun styrer med stor omhu og til stor hjælp for klubbens bestyrelse. Denne post er vigtig og det er et stort arbejde at holde styr på Hammel GF Fodbold, da det er en stor forretning.

Rikke HAR & HOLDER styr på klubbens forretning.

Rikke er et stort aktiv for Hammel GF Fodbold, sådan en som Rikke, findes der ikke mange af i dag, så Hammel fodbold er super glade for, at vi har sådan en person, som gerne vil det bedste for klubben.

Når man henvender sig til Rikke, med et spørgsmål eller problem, så går man ikke forgæves, med hendes erfaring og rolige sind, så findes der altid en løsning på det man måtte have på sinde.

Håber, at Rikke er med i fodbold i mange år fremover.

Det er således en meget dygtig og populær leder, Rikke Hjorth Sørensen, som fodboldafdelingen har valgt at indstille som modtager af Benny Jensen`s mindepokal 2015.

På vegne af Hammel GF Fodbold bestyrelse

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: