Hammel Gymnastik Forenings æresmedlem 2016.

Det er med stolthed at Hammel GF Svømning indstiller Lotte Maagaard Strøier til æresmedlem i Hammel GF

Lotte kom ind i klubben på et afbud, da der var en anden træner der i første omgang havde sagt ja men efterfølgende sprang fra.

Lotte var med til at starte svømmeklubben op for 25 år siden, hvilket betyder, at Lotte er en del af den trænerstabel, som var nyuddannet, da klubben flyttede ind i Hammel Svømmehal i 1991.

Lotte har over de sidste mere end 25 år undervist stort set alle aldersgrupper i klubben

Lotte har med sin iver og entusiasme været med at starte mange ting op i svømmeafdelingen. Lotte er f.eks. altid at finde i festudvalgene. Hun er den praktiske, når der skal holdes arrangementer i klubregi, er ikke bleg for at stå for fester, jubilæum m.m..

Nytænkning er en af Lottes styrke. Hun var bl.a. med til at starte ”Idræt på tværs” op og var også med i initiativgruppen til Åben Idræt.

Hun har ligeledes startet med at få DGI stævner til Hammel GF, samt at være med til at få løftet vores præ-, talent- og konkurrencegruppe, så klubben viser en alsidighed uden lige for en klub af Hammel GF Svømnings størrelse.

Lotte kom i bestyrelsen i 1999 med ansvaret for børneholdene og blev formand for klubben i 2011.

Som formand går Lotte forrest, både hvad gælder nye ideer i klubben, men også håndtering af de udfordringer, der altid er at finde i en sportsforening.

Lotte en god problemløser, god til at lytte og prøver at gøre medlemmer og trænere glade for at være en del af svømmeafdelingen.

Som menneske er Lotte fantastisk, altid positiv, smilende og fremadstræbende. Hun går forrest for hele klubben, uden hende ville svømmeafdelingen ikke være det den er i dag

Det er derfor meget velfortjent at Lotte Maagaard Strøier indstilles som æresmedlem i Hammel GF.

 

På vegne af Hammel GF svømmeafdelings bestyrelse

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: