Benny Jensens Mindepokal. 

Hammel GF Svømning indstiller Cheftræner Peter Henningsen til Benny Jensens Mindepokal. 

Peter har siden august 2014 været cheftræner for konkurrenceholdene i Hammel GF Svømning og har via sin erfaring og stor personlighed lagt og fulgt en ny strategi for konkurrenceholdene. 

Med Peter forrest har Hammel GF Svømning nu tre konkurrencehold, hvor alle svømmere deltager i svømmestævner. 

Den daglige træning har fået et højere teknisk løft samtidig med en øget træningsmængde. Samtidig er antallet af stævner, som Hammel GF Svømning deltager i højnet. 

De sportslige præstationer taler for sig selv, mængde af medaljer til f.eks. landsmester-skaberne er fordoblet på et enkelt år, fra 9 medaljer til 18 ved dette års landsmesterskab.

Peter har formået at skabe en identitet for de tre konkurrencehold ved at navngive de tre konkurrencehold: HGF Dolphins.

 

 HGF Dolphins har eget logo, tegnet af en af svømmerne. Peter har meget fokus på at styrke sammenholdet på tværs af store aldersforskelle på holdene, men også styrke sammenholdet i en sport med individuelle præstationer. 

Peter sikrer kontinuerlig en fortsat god kommunikation og dialog med svømmere og deres forældre. De fleste af svømmernes forældre er involveret og støtter op om svømmerne. 

Der er forældre, som deltager som officiel ved svømmestævner, hjælpere ved sociale arrangementer, hjælp med info til pressen, hjælp til ”landtræning”, hjælp til koordinering af svømmere til stævner, planlægning af stævner og arrangementer, håndtering af og hjælp til at finde sponsorer til de mange aktiviteter f. eks den årlige træningslejr samt trænere. 

Med Peter i spidsen for HGF Dolphins er vi rykket op i niveau. 

Peter fortjener en ekstra påskønnelse for sit store engagement i Hammel GF svømmeafdelingen. 

På vegne af Hammel GF svømnings bestyrelse

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: