Gunnar Christensen`s vandrepokal.

Fodboldbestyrelsen har valgt at indstille Kasper Krüger til HGF`s Gunnar Christensen`s vandrepokal for sin fremragende indsats i Hammel GF`S Fodbold afdelingen.

Kasper har haft sine drenge år som fodbold-spiller i Hammel GF og nu er han med som leder og som medlem af fodbold bestyrelsen.

Kasper er træner og holdleder på 2 drenge hold, han er en fremragende træner, han vil det bedste for hans spillere, samt gerne dele ud af hans egne erfaringer som fodboldspiller og hans træner uddannelse via DBU.

Ud over dette, er Kasper også, at finde på Fodboldskolen i Hammel som Fodboldskole leder, samt han er også med på kunstgræs-banen, hvor han trækker et stort læs, frivillig under Hammel Hestemarked, Facebook koordinator, klubmodul ansvarlig, Open Air & Rock i Teltet koordinator, samt mange andre opgaver i Hammel GF Fodbold.

Kasper er et stort aktiv for Hammel GF Fodbold, sådan en som Kasper, findes der ikke mange af i dag, så Hammel GF Fodbold er super glade for, at vi har sådan en person, som gerne vil det bedste for klubben og alle de unge spillere i Hammel GF Fodbold.

Håber, at Kasper er med i fodbold i mange år fremover.

Det er således en meget dygtig leder og populær træner, Kasper Kruger, som fodboldafdelingen har valgt at indstille som modtager af årets HGF`s Gunnar Christensen`s 2016.

På vegne af Hammel GF Fodbold bestyrelse.

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: