Kom til åbent hus 4. november i badmintonafdelingen

Badmintonafdelingen i Hammel Gymnastik Forening har plads til flere medlemmer. Især voksne, som kunne tænke sig at få lidt glad motion og samvær, er der plads til flere af. Derfor inviterer badmintonafdelingen til åbent hus lørdag den 4. november fra kl. 10.30 til 12.30 i Hammel Idrætscenters hal 3.
- Vi har en række motionshold for voksne, hvor vi har plads til flere medlemmer, siger badmintonformand Susanne Østerby.
Badminton er faktisk en rigtig god sport, hvis man vil have motion. Sporten kan dyrkes på alle niveauer lige fra begynderen til verdensmester Viktor Axelsen – og med stort udbytte. Man kan let tilpasse tempo og fysik til ens badmintonkunnen. Det gør, at alle får sved på panden, pulsen i vejret og sjove oplevelser. Bare man finder nogen på nogenlunde ens eget niveau at spille med.
Ved åbnet hus-arrangementet står Hammel GF’s badmintonafdeling klar med fjerbolde og badmintonketchere. Man skal blot møde op i fritidstøj og tage indesko med.
- Vi er klar med råd om badminton og er klar til at fortælle om vores tilbud. Og vi har også kaffe på kanden den 4. november, siger Susanne Østerby.
Badmintonafdelingen har netop vist, at det er muligt at vende udviklingen gennem målrettet arbejde. I mange år har ungdomsafdelingen savnet piger. Badminton i Hammel GF var nemlig blevet en udpræget drengesport.
Masser af piger
Men nu er omkring en tredjedel af ungdomsmedlemmerne piger. Badmintonafdelingen gav pigerne lov til at invitere veninder med til træning og lavede særlige arrangementer kun for piger. Desuden samlede man pigerne på rene pigehold i holdturneringen.
- Disse initiativer ser nu ud til at bære frugt. Det glæder vi os over i HGF-badminton, da badmintonsporten har rigtig meget at tilbyder piger som ønsker højt tempo, udfordringer og sved på panden, men som ikke er til den meget fysisk nære kontaktsport, siger Susanne Østerby.
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: