Infernal.

INFERNAL TIL JUNI ROCK I HAMMEL. 

 

 En af de mest konsistente og dynamiske duoer i den danske musikbranche, Lina Rafn og Paw Lagermann, kommer d. 9. juni til Juni Rock i Hammel, hvor de i form af deres selvskabte partymonster Infernal, vil præsentere koncertgæsterne for et hårdt pumpende energisk show med en vanlig fandenivoldskhed. 

Et Infernal show er sprængfyldt med power, der fra første anslag fanger folk ind og river dem rundt. 

  Paw & Lina fejrer 20 år sammen og de har udarbejdet et stort show, designet til at definere den lange rejse Infernal har været på til dato. 

 Infernal hylder masserne der år for år har stået trofast foran scenen siden 1997, hvor det hele startede med numre som "Sorti de L’enfer" og "Kalinka". 

Siden har de været insisterende uafviselige med mere end 26 single udgivelser, der alle på fornemste vis medvirker til at en Infernal koncert kan virke som et overflødighedshorn af hits. 

 Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. 

De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse, og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen, hvor grænserne skulle brydes med de vildeste, mest flamboyante, outrerede og teatralske optrædener. 

Udgivelsen af deres nye single "Hurricane" konsoliderer et samarbejde, der vil fortsætte langt ud i fremtiden, og den seneste topplacering på Clubcharten er blot endnu et bevis på deres berettigelse. 

 

Kort historik : 35 lande har udgivet Infernals musik, og popduoen var dermed Danmarks største musikalske eksportsucces i 2007.   ”From Paris to Berlin” var et kæmpe hit i UK og lå 7 uger i top 5 på den britiske single hitliste, med en 2. plads som højeste placering. 

Vi er i Hammel stolte af at kunne præsentere Infernal til Juni Rock

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------

Guitar Rebels.

 

Guitar Rebels til juni Rock i Hammel. 

Det tætteste man kommer på den ægte vare. 

Guitar Rebels er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands.

De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt.

Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre  – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.

  Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”

Guitar Rebels skruer I den grad op for “ The Sound of VOLBEAT “, og spiller de nye super hits, men formår også at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over.

Vær klar til en omgang seriøs Rock n´ Roll når Guitar Rebels går på scenen til Juni Rock i Hammel, lørdag d. 9. juni. 

 You bring the Horns, We will bring you the sound of Volbeat!


Juni Rock åbner billetsalget fredag den 17. november kl. 12.00. De første 1000 billetter koster 295,- + gebyr. Herefter stiger prisen til 395,- + gebyr.

Læs mere her: JUNI ROCK I HAMMEL

 

 

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: