Godt Nytår.

2017 har været et godt idræts år for Hammel GF. Vi er en breddeidrætsklub med plads til alle også eliten.

Vi har flere børn der dyrker konkurrence sport end nogensinde. Børnene vil gerne konkurrer, så konkurrenceelementet skal man ikke pille ud, men der skal altid være tid til hygge og leg.

Desværre ser eliteklubberne omkring Hammel også, hvor dygtigt et ungdomsarbejde vores trænere og ledere udfører. Det gør, at eliteklubberne begynder at plukke vores unge udøvere tidligere og tidligere.

Tænk jer om eliteklubber, I underminerer jeres forsyningskanal. Og til forældrene har jeg dette råd: pas nu på, at I ikke ødelægger det for jeres børn, ved at lægge for hårdt et pres på jeres børn. Børnene kan meget nemt miste lysten til sport, hvis de bliver presset for hårdt for tidligt.

Vores senior konkurrencehold har kæmpet sig til mange oprykninger i 2017. Det skyldes igen flot arbejde i afdelingerne, og måske kan vi også tilskrive en del af æren til Arenaen og kunstgræsbanen. For holdene har gode træningsfaciliteter i Hammel.

I Hammel GF nyder vi godt af, at omkring 900 personer frivilligt giver et nap med. Uden frivillige ingen Hammel GF og ingen gode idrætstilbud. I september valgte vi, at ansætte en event/foreningschef til, at hjælpe med at koordinere alt i klubben.

Det har været godt for Hammel GF. Eksempelvis deltog vi til Åbent landbrug, lavede hoppeland i efterårsferien, afholdt julefrokost i Arenaen og startede en ny tradition ved et julebal 1. juledag. Der er lavet et flot program til klubbens 100 års jubilæum, de sidste aftaler er ved at falde på plads, og snart bliver der meldt mere ud.

Hammel GF har en sund økonomi bl.a. takket være stor opbakning fra lokale sponsorer, og det er vi meget taknemlige for. Det er medvirkende til, at vi kan give vores medlemmer gode træningsforhold og super oplevelser med deres idræt. Vi er lige ved at lukke en ny aftale med Sparekassen Kronjylland, så de også i 2018 er hovedsponsor i Hammel GF.

Hammel Hestemarked arrangeres af Hammel GF’s Hestemarkedsudvalg og deres 420 dygtige hjælpere. Vejr guderne var med Hestemarked i 2017. Det var en forrygende weekend, og det lykkes at skabe et rigtig flot overskud til glæde for Hammel GF`s mange medlemmer.
I forbindelse med starten på Hestemarked torsdag aften, blev Hammel GF’s priser overrakt.

Priserne gik til følgende:

• Benny Jensens lederpokal: Tommy Boye, Fodbold
• Gunnar Christensens træner-, instruktør- og holdlederpokal: Torben Korsgaard og Karsten Korsgaard, Håndbold
• Hammel GF`s ungdomspokal: Ditte Kornbæk, Svømning
• Årets sportspræstation: 1. holdet Herre, Håndbold.

Vi byder pr 1. januar to nye afdelinger velkommen i Hammel GF. En ny afdeling er E-sport, E-Sport får til huse på 1. sal mellem Arenaen og svømmehallen, alle er velkommen til informationsmøde den 24 januar i idrætscenteret. Favrskov brydning, tidligere Voldby brydeklub, er også nyt medlem af Hammel GF, og skal frem til juli træne samtidigt med karate i Arenaen mandag og onsdag. Så flot af karate, at byde brydning indenfor og dele deres træningslokale med vores nye brydeafdeling.

Hammel GF ønsker at styrke samarbejdet med bl.a. Hammel Idrætscenter, Idrætslinjen på Skovvangsskolen, Hammel Handel, Hammel Erhverv, Favrskov Idrætssamvirke og vores samarbejdsklubber. I ønskes alle et godt nytår.

I 2018 skal vi fejre vores 100 års jubilæum i Hammel GF. Vi ønsker os et jubilæumsår fyldt med gode idrætsoplevelser inden for hver af de idrætsgrene, som Hammel GF repræsenterer.

Derudover afholder vi en koncert, juni Rock, den 9. juni, Heste Marked den 30. august til 2. september, Frivillig fest i november, og mange flere spændende arrangementer. Det bliver et stort jubilæumsår.
Programmet er tæt på af være klar til at blive publiceret, der mangler endnu blot få underskrifter.

Men det er et flot program. Husk at bakke op. Ses vi i 2018.

Alle i Hammel GF ønskes et godt nytår.

Mogens Lyngby, Hovedformand for Hammel GF

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: