Frivillig i HGF

Frivilligt arbejde i Hammel GF Fodbold

Hammel GF Fodbold er baseret på frivillig hjælp fra forældre og andre med hjertet på rette sted. Det betyder også at vi forventer at forældre i høj grad giver en hånd med når det kræves.

Det kan være som træner, hjælpetræner, i forbindelse med arrangementer, dommer, vaske spillertøj, i bestyrelse, udvalg eller hvad du nu kan finde på.

For at et en idrætsklub kan fungere er der mange opgaver der skal løses som frivilligt arbejde, men ved fælles hjælp er det til at overskue.

Årgangsopdelt forældrehjælp.
For at opgaverne i Hammel GF fodbold bliver løst, er der uddelegeret praktiske gøremål til klubbens hold, som kan se her på hjemmesiden under de enkelte årgange. Vi kalder det ”Forældehjælp”. Forældre vil fra årgangens trænerstab blive kontaktet når det er tid til at løse opgaven. Vi håber på stor opbakning.


Frivillige arbejde er nøgleordet
En afgørende forudsætning for klubbens virke - er de mange frivillige udvalgsmedlemmer, ledere, trænere, instruktører m.fl.

Skulle du udover forældrehjælp have lyst til at give en hånd med, afse en time i ny og næ, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan altid kontakte bestyrelsen, dit barns træner eller andre i klubben for en snak om mulighederne.

God arbejdslyst!
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: