BADMINTON

Masser af flotte badmintonsejre

2. oktober 2017, kl. 14:56,

Det blev til en hel serie sejre og flotte placeringer til arrangørklubben Hammel GF, da klubben arrangerde badmintonstævne for U15 og U17/19 rækkerne i Hammel Idrætscenter.
Stævnet faldt desværre sammen med at stort arrangement for de kommende konfirmander i hele Favrskov Kommune. Det kunne godt ses på deltagerantallet i U15-rækkerne. Alligevel var knapt 80 spillere til start ved stævnet.
Rykker op
I U15 C-rækken vandt Mads Duelund drengesingle, mens der var en 3. plads til Simon Møller Andersen og Thomas Damsgård Linnebjerg. De to vandt sammen drengedouble. Med sejren rykker Mads Duelund op i U15 B-rækken.
I samme række vandt Sofie Andrea Toft pigesingle. I U15 D-rækken blev det til en 3. plads til Nikolaj Grønne.
Ny sejr i A-rækken
I U17/19 A-rækken vandt talentfulde Nikolaj Søndberg herresingle. Sejren var sæsonens anden i A-rækken til Niklaj Søndberg. I B-rækken i samme alderklasse fik Marcus Thorndal to 2. pladser i henholdsvis herresingle og herredouble sammmen med Marcus Thomsen, som også fik en 3. plads i herresingle.
Endelig vandt Martin Pallesen herresingle i C-rækken foran klubkammerat Sonni Skriver. De to vandt samtidig herredouble i same række.
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: