BADMINTON

SOMMERHILSEN

29. juni 2018, kl. 07:34,

Hammel GF badminton netop nu – og til næste år

Sommeren er over os. Sæson 2017-18 sluttede officielt med udgangen af april, men flere ungdomsspillere, seniorer og motionister har taget imod tilbuddet om ekstra træning og slutter først nu med udgangen af juni. Det sidste punktum for sæson 2017-18 sættes af 30 ungdomsspillere med badmintonskolen i Hammel i uge 27.

Flere erfarne bestyrelsesmedlemmer har valgt at slutte efter mange års tro tjeneste og en ny bestyrelse er ved at finde på plads. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke den gamle bestyrelse for at kunne overtage en veldrevet klub.

Med denne sommerhilsen får medlemmerne en lille "hvem-hvad-hvor" om klubben og den kommende sæson.

Ny sæson – og nye klubtrøjer

Klubbens medlemmer får mulighed for tilmelding til den nye sæson forud for ikke-medlemmer. Motionsholdene har allerede fået tilbuddet og de nuværende ungdomsspillere vil inden 1. juli få tilsendt en mail med klubbens forslag til, hvilket hold de skal spille på i næste sæson. Fordelingen på hold sker efter alder og niveau.

Når tilmeldingssystemet åbnes for nye medlemmer en uge før skolestart kan man ikke længere være sikker på, at få en plads på holdet – så skynd jer at få tilmeldingen på plads før ferien! Hvis I ved, at I ikke vil spille badminton til næste år, må I meget gerne sende en mail til Morten Schaiffel-Nielsen på schaiffel.morten@gmail.com, da det vil lette hold-planlægningen.

Den nye sæson byder på nye klubtrøjer, som alle ungdomsspillere får gennem kontingentet. Motions- og seniorspillere får mulighed for at købe den nye trøje til klubpris. Der vil blive arrangeret prøvning af trøjer i Sportsmaster efter sommerferien. Information om dato for trøjeprøvning kommer senere.

Klubbens aktiviteter i næste sæson – nu med klubtur

Hammel GF håber igen i år at kunne stille med rigtig mange hold i holdturneringerne. Klubbens serie 1 hold er allerede i gang med planlægningen og det forlyder, at der også er et hold klar til motionisternes holdturnering.

Ungdomsholdene får en særskilt mail ud om holdturneringen i løbet af august/september. Deltagelse i holdturneringen betales af klubben fordi vi ser holdturneringen som en fantastisk måde at få et tættere sammenhold mellem træningskammeraterne og få afprøvet sig selv i turnering samtidig med, at man er en del af et hold. Er man heldig – og dygtig – kan holdturneringen ende med deltagelse i DM for ungdomshold, som afholdes i april.

Som noget nyt vil vi i næste sæson arrangere en klubtur for ungdomsspillerne onsdag den 17. oktober til torsdag den 18. oktober i efterårsferien. Vi vil deltage i et stort stævne i Odense som afholdes samtidig med de professionelles Denmark Open. Vi håber, at rigtig mange klubmedlemmer vil deltage i denne tur, som er for alle fra U9-U19ABCD. Vi skal alle sove dernede og forhåbentlig få en masse gode oplevelser og kampe. Om aftenen vil der være mulighed for at se nogle af elitespillernes kampe. Turen er både for nybegyndere og øvede spillere. Masser af info følger senere, men sæt et stort X i kalenderen allerede nu!

Husk også:
29. august 2018: Sæsonstart – informationsmøde om holdturnering, nyt rangslistesystem mm.
14. september 2018: Badminton – kun for piger
21.-22. september 2018: Natminton
29. september 2018: Hjemmestævne for U15BCD og U17/19ABC
24. november 2018: Hjemmestævne for U13BCD og U15BCD
2. februar 2019: Hjemmestævne for motionister
2. marts 2019: Hjemmestævne for U13ABCD og U17/19ABC
27. april 2019: Klubmesterskab og generalforsamling

Hvordan finder jeg ud af, hvad der sker der i klubben?

HGFs hjemmeside er vores officielle hjemmeside. Her ligger planen for klubbens aktiviteter for den kommende sæson og større nyheder, information om hold, bestyrelse mv. Ovenstående aktiviteter vil også kunne findes på klubbens hjemmeside.

Hvis du har her-og-nu-spørgsmål så brug klubbens netværk på den lukkede Facebook-gruppe HGF Badminton https://www.facebook.com/groups/1544821685734114/. Her kan klubbens medlemmer udveksle info, lægge billeder ind, aftale kørsel og stævner mv.

Hvad kan jeg ellers bruge klubben og hallen til?
Langt de fleste af badmintonafdelingens hal-tider er reserveret til den faste træning, men vi har mulighed for at anvende nogle af tiderne fleksibelt.

Derfor er i løbet af året mulighed for at booke baner til selv-træning og der arrangeres Fredagsfjer – en slags åben træning for hele familien inkl. aftensmad i HIC-kantinen. Følg med på hjemmesiden (under Event) og aktivitetskalenderen i forhold til datoer for de særlige arrangementer.

Herudover har badmintonafdelingen tilbud om ”badminton for skoleklasser og forældre”. Se hjemmesiden under fanebladet: KLASSEARRANGEMENT. Lignende arrangement vil kunne arrangeres ifm fx en fødselsdag.

Har du idéer til andre arrangementer, der kan være med til at danne en god ramme for en social begivenhed og samtidig udbrede kendskab til badminton, så giv et praj til bestyrelsen.

Hvad kan vi gøre for hinanden?

I Hammel GF badminton satser vi på at give alle spillere i klubben fra ungdom til veteran en masse gode oplevelser med badmintonsporten. Vi opfordrer både spillere og forældre til at give en hånd med i dette arbejde. Meld dig på banen ved at rette henvendelse til bestyrelsen, hvis du har en god idé eller spørg, hvad du kan hjælpe med. Kontaktinformation om bestyrelsen findes her: http://hgfhammel.dk/bestyrelsen_badminton.asp

Fremover vil klubben arbejde på at involvere klubbens ældste ungdomsspillere i de aktiviteter, der er i HIC og HGF-regi. Det giver spillerne et medansvar for klubben og kan være med til bedre at vinkle kommende aktiviteter i forhold til spillernes ønsker. Et eksempel på spillerinvolvering var Hammel Handels Sporty Torsdag, hvor to hold brugte deres sæsonafslutning på at promovere badmintonsporten.

Hestemarkedet 2018

Hestemarkedet er fortsat den enkeltstående aktivitet, der giver mulighed for at tjene rigtig mange penge til klubben, hvis vi stiller med mange hjælpere. Henvend dig til Inger Bæk på ilb@pc.dk, hvis du på den måde vil være med til at støtte klubben.

Vi glæder os til en ny sæson i Hammel GF badminton


Venlig hilsen
Bestyrelsen:

Brian Ovesen – formand og turneringsansvarlig
Mette Byrgiel Bach – formand og HIC-, DGI- og skolesamarbejde
Arne Jul Madsen – kasserer
Morten Schaiffel-Nielsen – tilmelding ungdomsmedlemmer
Giang Nguyen Jensen – tilmelding motionsmedlemmer, klubmodul
Pia Bredahl – sociale aktiviteter for ungdom, klubmodul
Birgitte Bundgaard – klubmodul
Mette Lysholt - suppleant
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: