BADMINTON

Badminton-frivillige til HGF-arrangementer i 2018

8. oktober 2018, kl. 12:06,

Til dig, der med lidt af din tid kan forbedre badmintonafdelingens økonomi!

HGFs hovedafdeling har sendt vedlagte oversigt over arrangementer i resten af 2018, hvor afdelingerne kan hjælpe til og tjene penge.

De penge vi kan få ind ved HGF-arrangementerne har stor betydning for badmintonafdelingens økonomi og betyder, at vi fx kan holde igen på kontingent og tilbyde gratis deltagelse i holdkampe eller finde på nye sociale arrangementer.

Det er lige meget, om man lægger tid i arrangementer som plejer at give god indtjening eller om man lægger tid i nye satsninger. Indtjeningen opgøres ved årets slutning og fordeles mellem afdelingerne, alt efter hvor mange frivilligtimer man har lagt, ikke efter det enkelte arrangements indtjening. Så alle frivilligtimer har stor betydning for os som afdeling.

Opgaverne henvender sig mest til badmintonafdelingens voksne / forældre, men u/15 og u/17-19-spillere har også mulighed for at melde sig på banen - de kan fx hjælpe med at sætte borde op eller dække bord.

Badmintonbestyrelsen vil bede jer om at kigge oversigten igennem og give os besked om, hvor I kunne have tid og lyst til at dække vagter. Hvis vi er nok personer kan vi evt. byde ind på en hel dag til efterårsferiens legeland eller dele julefrokosten med en anden afdeling.

Besked til bestyrelsehgf@gmail.com så hurtigt som muligt - især hvis man kan tage vagter til Legeland i efterårsferien, som jo er lige om lidt.


Med venlig hilsen

HGF-badminton
Bestyrelsen
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: