Børnesvømning

Børnesvømning:

 

3-5 årige:

Undervisningen gives enten i helse bassinet uden forældre eller i det store bassin med forældre. Børnene skal kunne forstå en fælles besked og lytte efter i undervisningen. Børnene vil i undervisningen modtage vandtilvænning, deltage i sanglege, begyndende svømmeøvelser, alt i form af leg-ligende aktiviteter, samt boldspil, dykning og fri leg.

 

0-1 klasse:

Forsætter vandtilvænning og svømning uden hjælpemidler efter behov. (Hammel GF Svømning opfordrer alle til at svømme uden vinger) Der undervises i crawl, rygcrawl, dykning, udspring/spring, boldspil. Frileg er der stadig plads til.

 

2-3 klasse:

Fortsat udvikling fra de tidligere hold. Der undervises også i brystsvømning og vendinger. Vi stiller større krav til børnene og niveauet.

 

4. klasse og opefter:

Niveauet forhøjes. Her bliver der også undervist i Butterfly, Medley og her kan nogle blive udtaget til prætalent/talentholdet. Vi snuser også til lidt dykning. Der lægges vægt på fejlfinding, korrekt svømning i alle stilarter, boldspil, konkurrence mm. Det skal være spændende og udfordrende at gå til svømning.

 

Spørgsmål til alle børnehold rettes til Lotte Strøier tlf: 23226391 bedst efter kl. 19.00 mandag. torsdag.

Pratiske bemærkninger:

  • Fra og med 3-5 årige og opefter og for at lette undervisningen for vore instruktører, må forældrene ikke opholde sig i badearealet,når der bliver undervist.
  • Uheld kan ske i vandet, måske på det hold som er i vandet før jer og måske på det hold som I går på. Uheldigvis kan det være ens eget barn, der næste gang laver uheld i vandet. Af hygieniske og helbredsmæssige årsager er alle nød til at gå op, og det efterfølgende hold kan heller ikke gå i vandet. Vi beklager, men det kan ske, for vi har jo med mennesker at gøre. Svømmeklubben erstatter og giver en gang uden beregning, hvis man på sit hold har være berørt at uheld tre gange på en sæson.
  • På alle vores hold vil der blive undervist efter en strukturet plan. Vi uddanner løbende alle vores træner og hjlæpetrænere.
  • Hygiejnen er en høj prioriteret hos HGF svømning, så fra Bh klasse og opefter klarer børnene selvomklædning, badning og svømmeundervisning, så dem der færdes gennem omklædningsrummene, er dem som modtager undervisning.
  • På grund af sikkerheden i svømmeundervisningen må børnene først komme ind i undervisningsbassinet 5 minutter før undervisningen starter. Dette så instruktørerne har deres opmærksomhed på deres hold.
  • Husk at medbringe svømmebriller til undervisningen.
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: