NYHEDSARKIV

23. marts 2018, kl. 19:05, Hammel GF Fodbold
 

Hammel GF Fodbold indkalder til ”Forældrehjælp”Hammel GF Fodbold er baseret på frivillig hjælp fra forældre og andre med hjertet på rette sted. Det betyder også at vi forventer at forældre i høj grad giver en hånd med når det kræves.

Det kan være som træner, hjælpetræner, i forbindelse med arrangementer, dommer, vaske spillertøj, i bestyrelse, udvalg eller hvad du nu kan finde på.

FORÆLDREHJÆLP – årgangsopdelt forældrehjælp.
For at opgaverne i Hammel GF fodbold bliver løst, er der uddelegeret praktiske gøremål til klubbens hold, som kan se på hjemmesiden under de enkelte årgange. Vi kalder det ”Forældehjælp”. Forældre vil fra årgangens trænerstab blive kontaktet når det er tid til at løse opgaven. Vi håber på stor opbakning.

Se de årgangsopdelte opgaver her.

Frivillige arbejde er nøgleordet
En afgørende forudsætning for klubbens virke - er de mange frivillige udvalgsmedlemmer, ledere, trænere, instruktører m.fl.

Skulle du udover forældrehjælp have lyst til at give en hånd med, afse en time i ny og næ, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan altid kontakte bestyrelsen, dit barns træner eller andre i klubben for en snak om mulighederne.

Se her siden med opgaveoversigten med de over 50 opgaver der bliver varetaget i Hammel GF Fodbold.

Klubben hædrer hvert år på generalforsamlingen en frivillig i klubben som "Årets HGF’er". Det sker med en vandrepokal og en mindre pris.PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: