NYHEDSARKIV

TIL FORÆLDRE OG STØTTER AF HAMMEL GF FODBOLD

7. december 2017, kl. 20:41, Hammel GF Fodbold

– 2018 ER ÅRET HVOR DU KAN GØRE EN FORSKEL

Hammel GF Fodbold søger nye medlemmer til bestyrelsen med start fra februar 2018.
Da fodboldbestyrelsen if. med den kommende generalforsamling må vinke farvel til et medlem, vil man gerne fastholde og meget gerne udvide bestyrelsen med 1 til 2 nye ansigter.

Hammel GF Fodbolds bestyrelse består typisk, men ikke nødvendigvis, af frivillige forældre, som vælges for en 2-årig periode. Flere af medlemmerne har selv børn i klubben eller har haft, og nogle af dem er selv aktive spillere og/eller aktive trænere - eller har tidligere været det.

”Det der driver bestyrelsen, er deres fælles store interesse for sporten, og det at medvirke til løbende at forbedre fodboldmiljøet i klubben for alle årgange både bredde- som talentspillere. Derudover finder de stor glæde i at give børn og unge - piger som drenge gode fodboldoplevelser”


Bestyrelsen holder bestyrelsesmøder ca. hver anden måned hen over sæsonen, af 2-3 timer varighed. Derudover deltager man i de respektive HGF udvalg.

Bestyrelses kerneopgave er at udvikle og servicere medlemmerne i Hammel GF Fodbold. Dette gøres med udgangspunkt i praktiske opgaver omkring følgende: Klubanlæg, kantine, kontingent- og medlemsstyreing, banevedligehold, turnering- og stævneadministration, trænere- og ledere koordinering samt synliggøre og udvikle aktiviteterne i Hammel GF Fodbold.

Vil du gerne høre mere om opgaverne i Hammel GF Fodbold – så kontakt:
- Anders Jørgensen på mobil 2480 8150 eller
- Jesper Balker på mobil 6136 1311.

Se også mere om opgaver i Hammel GF Fodbold her

Hammel GF Fodbold glæder sig til at høre fra dig.


PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: