NYHEDSARKIV

Kasper Krüger- Årets Fodbold HGF´er 2018

20. januar 2018, kl. 16:43, Hammel GF Fodbold
 

Kasper Krüger- Årets Fodbold HGF´er.
af Rune Askov

I Hammel GF Fodbold nyder vi hver dag godt af det arbejde og engagement Kasper Krüger ligger for dagen i Hammel GF fodbold. Kasper har mange forskellige roller i klubben, herunder næstformand, fodboldskoleleder, seniortræner, seniorspiller, banekoordinator og meget mere.

At Kasper formår at besidde så mange forskellige roller er måske det, der gør Kasper Krüger til den HELT rigtige Årets HGF´er. Man kan ikke nævne alle de ting, som Kasper er en del af. Dette skyldes Kaspers nysgerrighed og ihærdighed for at udvikle Hammel GF fodbold til at være mere end bare en ordinær fodboldklub. Det er derfor sjældent at der startes et projekt uden Kasper Krüger er en del af processen. Og heldigvis….. Det er endnu ikke set, at et projekt, hvor Kasper Krüger har deltaget eller ledet projektet, uden at dette er blevet en succes.

Kaspers arbejde i klubben, har som sagt altid et resultat, som man i Hammel GF fodbold er stolte over. Dette mener vi dog ikke er Kasper Krügers vigtigste egenskab. For udover at være dygtig til alle de ovenstående ting, er Kasper en meget vellidt person.

Kasper siger aldrig nej til at lytte på, hvad andre måtte have af gode ideer. Han tager sig tid til at tage en snak med klubbens medlemmer store som små. Derudover tager han andres mening meget seriøst. Hvilket skaber tryghed og fællesskab i en klub som Hammel GF. Dette gør Kasper til en fantastisk ”Klubmand” og giver et miljø i Hammel GF fodbold, som de færreste kan efterligne.

Derfor er Kasper Årets HGF’er! For udover at være dygtig til det han laver, så er han en ildsjæl, som bidrager til, at Hammel GF fodbold er en stærk afdeling med et godt og trygt fællesskab.

Stort tillykke.

Hammel GF Fodboldbestyrelse

Se tidligere prismodtagere her


PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: