NYHEDSARKIV

Tak for - frivillighed i Hammel GF Fodbold

4. juni 2018, kl. 21:20, Af: Anders H Jørgensen

Med over 2000 gæster på Hammel station i løbet af to ”kampdage”, blev de frivillige i Hammel GF Fodbold sat på en ekstraordinær stor opgave i forbindelse med Hammel GFs 100 årsjubilæum. Med besøg af først Oldboyslandsholdet med Stig Tøfting og John Sivebæk i spidsen og derefter AGFs superligahold med træner David Nielsen på holdkortet, var der inviteret til dobbelt showfodbold på Hammel Stadion med bare tre dages mellemrum.

Ja ja… Tordenskjoldssoldater… men
Med en lang ”ønskeliste” fra både Oldboyslandsholdet og AGF til besøget i Hammel, var der nok af ”anderledes” opgaver der skulle løses uden for kridtstregerne af…. ja af hvem? Mange taler så om Tordenskjoldssoldater når snakken falder på det frivillige arbejde. Og ja, dem har man også i fodboldafdelingen, men de fik denne gang stor hjælp fra alle sider i klubben. En bestyrelse skal normalt sikre, ”at der er sammenhæng mellem foreningens formål og aktiviteter – altså at arbejde med strategi og visioner” (står der i lærebogen). Men lærebogen var sat på hylden og bestyrelsen gik i front og sammensatte et flot hold af frivillige – lige fra forældre fra ungdomsårgangene til seniorspillere og oldboysspillere – men også fra HGF Support og klubstøtter var der hjælp at hente. Tak Hammel GF Fodbold.

Fra bestyrelse Tommy, Henning, Jesper, Kasper og Eventchef Allan


Mere end 2000 gæster til to events - flot.

Ingen tvivl på trods…
Med en formand og næstformand der ofte ses på klubanlægget i Hammel, har arrangementet krævet en del tid og afsavn fra familie og daglige gøremål. Men når man brænder for klubben og ønsker de bedste rammer og oplevelser for medlemmer og frivillige, så er de svære at holde i ro. Også selvom der er mange daglige driftsopgave i en fodboldforening. Men ledelsen var ikke i tvivl da tilbuddet kom, om at få både Oldboyslandsholdet og AGF til Hammel. Ej heller når det var med så kort interval – den klare vi lød det fra bestyrelsen med opbakning fra Hammel GFs eventchef.


Her er formand Jesper med næstformand Kasper

De to showkampe har da også vist, at man i Hammel GF Fodbold med ildsjæle og hjælpende hænder kan løfte sådanne arrangementer. Skal dette gentages kræves der dog, at man igen bakker op og hjælper til. Intet er for småt for den der byder ind. Ildsjæle vil komme og gå men Hammel GF Fodbold vil bestå ( og ja, i weekenden løber det næste event af stablen hvor Hammel GF Fodbold og dens ildsjæle igen står klar uden for kridtstregerne – støt op om JUNI ROCK i Hammel) .

Tak til alle for deres bidrag til de to arrangementer, det er et 100-års jubilæum værdig.


OLDBOYLANDSHOLDET Maj 2018

Hammel All Stars 2018

Hammel Serie 2 hold 2018

AGF Superligahold 2018

Se mange flere billeder fra Oldboyslandsholdet her

Se mange flere billeder fra AGF-kampen her

Tak til foreningsfotografen Svaan Nielsen.

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: