NYHEDSARKIV

Hammel 100 Cup

19. september 2018, kl. 08:36, DGI Østjylland Fodbold
 

Velkommen til Hammel 100 Cup

Kære spillere, trænere, forældre m.fl.,

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jer velkommen til Hammel 100 Cup. Vi håber, at jeres spillere, trænere og forældre vil få en god oplevelse og en dag fyldt med fodbold, fællesskab, finter og fairplay.

Vi vil opfordre alle trænere til at spille efter HAK-princippet – halvdelen af kampen – således alle spillere på et hold mindst skal spille halvdelen af kampen. Derudover opfordrer vi også jer alle til at holde en god tone under stævnet – både når I spiller, og når I taler med stævneledelsen og de frivillige på dagen. Vi knokler alle sammen for det samme formål; at give børnene en god dag med masser af glæde ved at dyrke det sjoveste og bedste boldspil i verden.

DGI Østjylland Fodbold vil samtidig benytte muligheden for at ønske HGF Hammel et kæmpe stort tillykke med de 100 år, og en stor tak, fordi de i dag vil lægge gode faciliteter og frivillige kræfter til for, at vi alle kan få en god dag. Derudover skal der også lyde en stor tak til DGI Østjylland Fodbolds turneringsudvalg for deres store indsats.

ALT OM HAMMEL CUP 100


Kampprogram og stævnebrev vedrørende Hammel 100 Cup søndag d. 23. september 2018. De to dokumenter kan tilgås via links herunder, og du bedes give såvel kampprogram som stævnebrevet et kig inden I møder op i Hammel til en forrygende fodbolddag på søndag
- Stævnebrev tilgås her.
- Kampprogram tilgås her

Ved spørgsmål omkring stævnet søndag, kontakt via nedenstående kontaktinfo fodboldkonsulent Jane Østergaard på tlf. 2021 8418 eller på jane.oestergaard@dgi.dk.

Ved spørgsmål på stævnedagen bedes du rette henvendelse til Heidi Jacobsen på tlf. 4085 2523.

Med ønsket om et fantastiske stævne og held og lykke til alle hold.

Venlig hilsen
DGI Østjylland Fodbold
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: