HÅNDBOLD

Aktivitetsudvalget Hammel GF Håndbold

23. oktober 2017, kl. 15:50,

Så er håndboldsæsonen 17/18 allerede godt i gang. Det gør at der også er mange aktiviteter i håndboldafdelingen. Vi vil gerne pointere, at al Jeres frivillig hjælp er uundværlig og vi værdsætter den højt, for uden Jer kunne vi slet ikke komme arrangementerne igennem.

Så er håndboldsæsonen 17/18 allerede godt i gang. Det gør at der også er mange aktiviteter i håndboldafdelingen. I skrivende stund er de første allerede afviklet, men her kommer en kalender over, hvad der er i vente og lige på trapperne.

Til enhver form for arrangement ønsker vi, at det skal være en sjov og god oplevelse, for såvel deltager som frivillige hjælpere. Vi vil gerne pointere, at al Jeres frivillig hjælp er uundværlig og vi værdsætter den højt, for uden Jer kunne vi slet ikke komme arrangementerne igennem. Så en stor tak for den hjælp der er ydet og vi håber at mange flere vil byde ind med hjælp til de kommende arrangementer, som slet ikke altid kræver en masse håndboldviden.

En del af aktiviteterne giver nogle gode penge til håndboldkassen, som er med til at vi kan give vores håndboldspillere nogle gode oplevelser, så derfor har vi brug for Jeres hjælp til følgende:


Oktober:
Den 26. oktober kl 19:00 håber vi at se Jer i Arenaen, når Århus Håndbold spiller mod Norges B-landshold.

November:
Den 4. november fra kl 17 – 22 er der Åben Idræt, vi videreudvikler på programmet fra sidste Åben Idræt og denne gang blænder vi op for Håndbold-Disco fra kl 21 – 22, hvor vi håber at se mange deltager fra 6. – 10. klasse. Fra kl 17 – 19 laver vi igen forskellige aktiviteter særligt designet til aldersgruppen 5 – 12 år. Til dette arrangement skal vi bruge 6 frivillige hjælpere. Deadline er 01.11.2017

Den 11. – 12. (og evt 18. – 19.) november skal U8 – U10 – U12 drenge og piger ud at sælge Håndbold afdelingens julekalender. Sæt kryds i kalenderen til dette – der kommer en seddel ud med nærmere information herom via klubmodulet. Sedlen afleveres i en kasse, som kommer til at hænge i Hal 2, på endevæggen ved opslagstavlerne. Sedlen skal være afleveret i kassen senest onsdag den 01.11.2017 kl 18.

Den 19. november afholder vi Stribet Søndag, der bliver som altid være fuld fart på i Arenaen og Hal 2. Hertil skal vi bruge frivillige hjælpere til dommerbordene, både tidtager og speaker. Og så skal vi have alle vores lokale fans i hallen, så de kan heppe alle vores hold på vej til en sejr i hver kamp. Deadline er 03.11.2017 – som udgangspunkt, er der sikkert lavet en plan for hvert hold over hvem der sidder ved dommerbord til hvilke kampe, det fastholdes som back-up plan.

December:
Den 2. december kl 18 – 02 afholdes Hammel Julefrokosten – hertil har vi brug for 10-15 hjælpere. Opgaverne er bl.a salg fra baren, rydde af, opvask, oprydning mm. Deadline for hjælpere 03.11.2017


Til de ovennævnte aktiviteter, som vi har brug for din hjælp til, beder vi dig kontakte Charlotte Schibler på csh@hgfhammel.dk eller 60448218, hurtigst muligt inden deadline for aktiviteten.
2018:
I 2018 er der rigtig mange ting på programmet – så glæd Jer, der får vi også brug for Jer. Oversigten udsendes midt december 2017.


Med Aktive hilsner
Aktivitetsudvalget Hammel GF Håndbold


PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: