NYHEDSARKIV

100 års jubilæumsarrangement

25. januar 2018, kl. 09:37,
 

Kom til HGF's 100 års jubilæumsarrangement og oplev badmintonssportens OL-sølvvindere. Billetter kan købes i cafeteriet i HIC.

Søndag den 25. februar 2018 er der mulighed for at deltage i en sportsbegivenhed ud over det sædvanlige. Der får HGF-badminton nemlig besøg af OL-sølvvinderne fra Rio – damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl – i Arenaen i Hammel Idræts Center. Arrangementet er en del af fejringen af HGF's 100-års jubilæum i 2018.

Billetter til arrangementet koster 25 kr. De kan allerede nu købes i cafeteriet i HIC og sælges efter "først til mølle"-princippet. Hvis der er billetter tilbage på selve dagen vil det være muligt at købe ved indgangen.


Program for dagen:

14.00 - 16.00: Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl træner ungdomsspillere fra badmintonafdelingen

16:00 - 16:45: Opvisningskamp mellem OL-sølvvindere og lokale badmintonhelte

16:45 - 17:00: Autografskrivning og billeder

Med gyldig billet er der adgang til Arenaen i hele tidsrummet. Damedoublen har to spillertrøjer med, som der trækkes lod om på billetnummeret.

Susanne Østerby, som er formand for badmintonafdelingen, giver arrangementet et par ord med på vejen: "De ungdomsspillere som får mulighed for at blive trænet af de to badmintonstjerner er stolte og spændte. Det er skønt at kunne give dem den oplevelse. Og samtidig håber vi jo også, at arrangementet kan vise flere såvel unge som ældre i lokalområdet, hvilke muligheder, der er i en sport som badminton."

Vi håber Hammel og omegn vil bakke godt op om dette helt særlige arrangement.


PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: