NYHEDSARKIV

Værtsfamilier søges til spanske håndboldspillere.

1. februar 2018, kl. 19:55,
 

I forbindelse med at vi i Hammel GF Håndbold afvikler håndboldskole i uge 31, har vi været så heldige, at vi får besøg af 30-40 håndboldspillere fra klubber rundt omkring Barcelona.

Kære Håndboldspiller og familie / Querido jugador de balonmano y familia

I forbindelse med at vi i Hammel GF Håndbold afvikler håndboldskole i uge 31, har vi været så heldige, at vi får besøg af 30-40 håndboldspillere fra klubber rundt omkring Barcelona.

Jeg sørger derfor 30 værts familier, som vil have én eller maks to spanske håndboldspillere boende i den periode de er i Hammel.

De spanske håndboldspillere er i alderen fra 10år til 16år. De skal indkvarteres privat i den periode de er i Hammel. De ankommer fredag den 27. juli sidst på dagen, først på aftenen og rejser hjem igen søndag den 5. august 2018.

De skal deltage på håndboldskolen i de passende årgange, som de er i, i uge 31. Der vil være masser af sociale tiltag, som er arrangeret, men der vil også være plads til frirum, hvor der er mulighed for at gøre nogle ting på egen hånd.

Som værts familie skal du i store træk blot sørge for at de har noget at sove på og med, morgenmad og aftensmad, samt nogle dage frokost. Derudover vil der være mulighed for på egen hånd at vise de spanske spillere noget dansk kultur. Det er fjerde gang at de laver sådan en tur fra Barcelona af til Danmark og de har besøgt både klubber i det jyske og en enkelt gang på Sjælland.

Det er ikke alle de samme spillere, som er gengangere fra de tidligere år, men der er nogen som meget gerne vil med på turen til Danmark. Det er således at de spanske børn får sommerferie den 25. juni og så skal de ikke i skole igen førend midt i september. Derfor er rigtig mange børn på forskellige former for ophold, da forældrene ikke har så lang sommerferie.

Der ved sådan en udveksling stor mulighed for at skabe sig et godt spansk/dansk håndboldvenskab. Et venskab som kan vare ved så længe at man ønsker det.

Da turen skal byde på kulturelle oplevelser for de spanske spillere, så er det vigtigt at de derfor bl.a. indkvarteres privat, i stedet for blot at sove i hallen. De vil utroligt gerne se hvordan en helt almindelig dag ser ud hos danske familier og være med til de daglige gøremål. De spanske spillere kommer fra boligblokke kvarter, så det at kan tumle på græsplænen er nærmest en oplevelse i sig selv.

Vi vil matche de spanske og danske spillere bedst muligt op i forhold til alderen.

I år på håndboldskolen, der er en fælles overnatning for alle deltagere fra torsdag til fredag, hvor der er inkluderet aftensmad torsdag aften, morgenmad og frokost fredag til alle deltagere.

Den fredag, hvor de ankommer, mødes vi for at tage imod dem og så får hver spansk spiller sin værts familie, hvorefter der er hjem til familien. Lørdag vil der være en fælles event, hvor vi mødes værts familier, spillere og arrangør. Her bruger vi tid på noget fællesspisning og nogle aktiviteter der skal hjælpe os i gang med at komme til at lære hinanden bedre at kende.

Søndagen vil være til fri disposition ved værtsfamilien.

Mandag til fredag følges programmet på håndboldskolen, hvor der nogle dage også vil blive nogle fælles sociale arrangementer for de spillere, som har en spansk spillere boende. Disse aktiviteter vil først finde sted efter kl 15, hvor dagens program er færdigt på håndboldskolen.

Jeg håber, at I ser dette som en fantastisk mulighed til at få et venskab med spanske spillere på egen alder, lære noget om spansk kultur, være med til at give noget viden om Danmark til en spansk spiller, lære noget af en anden håndboldspiller samt lære fra sig, udforske det engelske, måske lære lidt spansk samt fralære lidt dansk, vise hvor dejligt det er at spille håndbold i Hammel, vise vores lokalsamfund o.s.v.

Der er også mulighed for at have en spansk spiller boende, selv om man ikke ønsker at deltage på håndboldskolen i år. Det vil dog minimum kræve at man vil deltage i håndbolden og overnatningen, hvorfor der vil forekomme en egenbetaling på ca kr 300,- / 400,-.

Det er i første omgang 30 værtsfamilier jeg søger, og jeg vil gerne bede Jer om at udfylde vedhæftet ark med oplysninger og returnere til undertegnede senest den 16. februar 2018 – gerne på mail csh@hgfhammel.dk

Efter der er fundet 30 værtsfamilier, vil der blive afholdt et fælles forældre/spillermøde, hvor I vil få præsenteret et program, yderligere informationer, I kan stille Jeres evt. spørgsmål m.m.

Jeg ser frem til at få booket de 30 ledige pladser til at være værtsfamilie.

Spørgsmål så kontakt endeligt undertegnede, 60448218 eller csh@hgfhammel.dk


Med venlig hilsen / Atentamente

Hammel GF Håndbold – Håndboldskolen 2018

Charlotte Schibler


PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: