Bjørn Laursen blev på HGF’s generalforsamling udnævnt til nyt æresmedlem

HGF Svømmeafdeling ønsker at indstille Bjørn Laursen - som æresmedlem.

Bjørn Laursen kom til klubben året før at svømmehallen blev indviet. Bjørn blev valgt ind i bestyrelsen med det samme som sekretær og har siddet der lige siden. For 11 år siden blev han valgt som næstformand i bestyrelsen og den post besidder han endnu.
Bjørns lyst til at yde et frivilligt arbejde bestod i, at han havde en uddannelse som kystlivredder. Han har i alle de år bevist, at han kan bidrage til et godt foreningsliv. Bjørn begyndte med at træne voksne og han var med til at starte vandgymnastik op, især vandgymnastik for overvægtige kan Bjørn tage en del af æren for. Bjørn er den der er med til at arrangerer julefrokoster, sommerfester og trænerovernatninger, og han er en utrolig god til at bidrage til det sociale i vores sammenkomster.
Bjørn er en ildsjæl, han har været en god samarbejdspartner især her i de sidste par år, en utrættelig arbejdshest med hensyn til opbygningen og driften af den nye bestyrelse. Jeg vil gerne på min bestyrelses vegne indstille Bjørn Laursen til æresmedlem i HGF – han om nogen anden fortjener den anerkendelse.

Indstillet af Lotte Strøier –
HGF Svømmeafdeling.
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: