Carsten Georgsen, HGF Løb & Motion, modtog Gunnar Christensens vandrepokal 2011

Carsten Georgsen er en af de ildsjæle, der er uundværlige i en idrætsforening. Carsten har gennem mange år været en utrættelig arbejdskraft både i håndboldafdelingens bestyrelse og aktivitetsudvalg. Han har med sine mange ideer været med til tænke nye tanker og finde nye veje for håndboldafdelingen. Efter han forlod bestyrelsen efter sidste sæson er Carsten fortsat med sit kæmpe arbejde i Aktivitetsudvalget. Carsten drives af sin kærlighed til håndbolden og hans store ønske om at børn og unge i Hammel skal have optimale betingelser at dyrke idræt på. Samtidig har han til samtlige hjemmekampe været fast inventar til seniorernes 1. holds kampe, hvor han sidder ved dommerbordet og er med til at skabe den fantastiske stemning, der altid er til vores hjemmekampe. Et arbejde som både egne hold, trænere og ledere samt udehold og alle tilskuerne nyder godt af.

Carsten har i Aktivitetsudvalget benyttet sit kæmpe netværk til utrætteligt at finde nye samarbejdspartnere til HGF, der samtidig kan skaffe midler til klubben, hvilket er vigtigt i disse økonomisk trængte tider. Samtidig har han på fornemste vis etableret et meget velfungerende forældre og bedsteforældrenetværk, der træder til, når der er brug for en hånd til forskellige arrangementer. Svendestykket var da Carsten næsten ene mand skaffede mere end 200 hjælpere til at samle skrald til Skive Beachparty. Et arbejde, der gav et ikke uvæsentligt kontant afkast.

Carsten er en type, der bliver lagt mærke til i en forening. Han har sine meninger og påvirker udviklingen. Nogle gange er man enig med ham andre er man ikke, men man kan være sikker på, at hans holdninger og meninger har et bestemt formål – optimering af forholdene i vores forening.

Dette og hans fantastiske arbejde fortjener stor anerkendelse.

PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: