Vandrepokal til en HGF leder skænket af Gunnar Christensen

HGF fodboldafdeling indstiller Eva Sørensen til modtager af Gunnar Christensens Vandrepokal 2008

Fodboldafdelingen har valgt at indstille Eva Sørensen til Gunnar Christensens vandrepokal, for sin store indsats i fodboldafdelingen siden 2000, hvor Eva blev valgt ind i fodboldbestyrelsen.

Efter 5 år i bestyrelsen trådte Eva ud af bestyrelsen, men fortsatte med at være kasserer for fodboldafdelingen og vi overtalte hende ligeledes til at være bestyrelsens sekretær og dermed deltager hun alligevel i bestyrelsens møder.

Eva var med til at starte Mini-Cup’en op, som blev afviklet på Hammel stadion med deltagelse af rigtig mange ungdomshold fra de omkringliggende klubber og det kørte fint i flere år.

Eva har været holdleder for junior damer og været med som frivillig hjælper i forbindelse med det årlige hestemarked i mange år.

Eva er fodboldafdelingens blæksprutte, problemløser, kald hende hvad I vil, men hun er der altid, når der er brug for hjælp og takler de problemer/opgaver, hun bliver stillet over for i dagligdagen og ved besøg på Hammel stadion.

Eva melder sig når der skal bruges frivillige til arbejdslørdage i klubhuset eller når der mangler en til at passe kantinen.

Ud over det frivillige arbejde i fodboldafdelingen, har hun også taget sig tid til at være håndboldtræner i 5 år i håndboldafdelingen og senest er hun med i en arbejdsgruppe (aktivitetsgruppen) i håndboldafdelingen.

Det er således en meget aktiv og højt værdsat person vi indstiller til årets Gunnar Christensen pokal.

Per Hausmann
Fodboldformand
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: