Årets frivillig i HGF løb og motion

4. november 2018, kl. 17:21,


Billedet kan på ingen måder vendes !!

Vi har i Løb og Motions bestyrelse besluttet at indstille en person fra "nyere" tid, som har gjort rigtig meget for klubben gennem de senere år. Der har selvfølgelig været flere navne oppe at vende, for der har været mange frivillige, der har sat sit fingeraftryk gennem klubbens snart 29 år.

Løb og Motions bestyrelse har valgt os at indstille Flemming Jensen, som skal hyldes som er en af de frivillige, der har taget en stor tørn for løbeklubben gennem mange år.

Flemming har i flere år været medlem løbeklubbens bestyrelsen og har i endnu flere år være løbetræner i klubben. Rigtig mange løbere har nydt godt af Flemmings store viden indenfor løb og løbetræning. Han kender skoven som sin egen baghave og er aldrig bleg for at agere turguide. Flemming har en stor del af æren for hvordan klubben har udviklet sig, specielt i den periode Flemming sad i bestyrelsen. Han er aldrig bleg for at sige sin mening og står ved sine holdninger, hvilket også til tider har slået gnister.

Pt. er Flemming ikke aktiv som medlem af bestyrelsen, men det håber vi jo han kan komme igen. Flemming er altid frisk på at give en hånd med og hjælper altid til ved både Stjerneløbet og Frijsenborgløbet; løb som klubben organiserer og afholder hvert år.

Flemming var i en periode væk fra klubben som aktiv løber grundet sygdom, men han er sej og har kæmpet hårdt for at komme igang igen - for løb har altid betydet rigtig meget for ham.

Det er derfor en ære at kåre Flemming Jensen som "årtiets" frivillig i Løb og Motion.
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: