SVØMNING

Cheftræner blev hædret

1. september 2016, kl. 19:23, Birgit Bach-Valeur
 

HGF Dolphins cheftræner Peter Diinhoff Henningsen modtog i dag Benny Jensens Mindepokal som tak for sin store indsats i HGF. Det er en lederpokal, der uddeles én gang om året til en leder fra en af HGF's afdelinger, som påskønnelse for en dygtig og engageret indsats.
Siden august 2014 har Peter været cheftræner for HGF svømnings konkurrencehold. Han fik bl.a. pokalen fordi, at han via sin store erfaring og personlighed lagt og fulgt en ny strategi for konkurrenceholdene, så klubben nu har tre konkurrencehold (prætalent-, talent- og konkurrenceholdet), som alle deltager i svømmestævner.
Den daglige træning har fået et teknisk løft samtidig med, at træningsmængden er øget. Desuden deltager holdene nu i flere svømmestævner. De sportslige præstationer taler for sig selv, fx er antallet af medaljer ved DGI Landsmester-skaberne fordoblet fra 7 medaljer i 2015 til 18 medaljer i 2016.
Peter har formået at skabe en identitet for de tre konkurrencehold ved at navngive dem HGF Dolphins. HGF Dolphins har eget logo tegnet af en af svømmerne.
Han har fokus på at styrke sammenholdet på tværs af de store aldersforskelle på holdene, men også i en sport med individuelle præstationer.
Peter sikrer kontinuerligt en fortsat god kommunikation og dialog med svømmerne og deres forældre. De fleste svømmeres forældre er involveret og støtter op om svømmerne. Forældrene hjælper bl.a. som officials ved stævner (fx vendebanedommere og tidtagere), ved sociale arrangementer, med mediekommunikation, "landtræning", koordinering af tilmelding af svømmere til svømmestævner, planlægning af stævner og fremskaffelse af sponsorer fx til træningslejr og klubtøj.
Med Peter i spidsen for HGF Dolphins er holdet rykket et niveau op. STORT TILLYKKE med den velfortjente pokal
PrintvenligSitemap
HGF HOVEDSPONSOR: