Badminton

Det blev en forrygende weekend for Hammel Badmintons to deltagende spillere – Ida Ovesen og Julius Jensen – ved dette års individuelle Danmarksmesterskab for ungdomsspillere, som blev afholdt i Varde 29. – 31. marts.

For halvanden uge siden gik Ida humpende rundt med en forvredet ankel, og måtte springe flere træningspas over, men i Varde fandt hun hendes hidtil bedste spil frem og nåede i finalen i både damedoublen og single i U11B-rækken – i singlerækken med i alt 40 deltagende spillere. Trods to finalenederlag, så var det selvsagt en superglad Ida, som kunne drage hjem til Hammel med to flotte sølvmedaljer i badmintonrygsækken.

Ligeledes blev det til en DM-bronzemedalje til Julius i U11A-rækken, hvor han sammen med hans makker Oskar Birk fra GUG Aalborg opnåede en tredjeplads i doublerækken. Og tidligere i marts markerede Jakob Nørgaard Jeppesen sig med ved at vinde U15A-doublerækken til landsmesterskaber i Vejle med hans makker Kasper fra Ry Badminton.

Næste jagt efter topplaceringer for Hammel Badminton bliver når klubben sender to hold afsted til hold-DM for U15-årgangen. Her har 15A-holdet med Jakob, Nickolaj, Tobias og Emil samt 15C-holdet med Sebastian, Simon, Oliver, Nikolaj og Jonas kvalificeret sig til Danmarksmesterskaberne i Middelfart den 13. – 14. april.

Samme weekend 13. – 14. april bliver der med sikkerhed uddelt guld, sølv og bronzemedaljer her i byen, når Hammel Badminton er medvært for Danmarksmesterskaber for hold for de ældste ungdomsspillere U17-U19. Det foregår i Hammel Idrætscenter, hvor badmintonklubber fra hele landet kommer og dyster om at blive landets bedste. Der er gratis adgang til at opleve fjerbold med Danmarks kommende badmintonstjerner.