Badminton

Giv lidt af din tid og få en god oplevelse med Hammel GF Badminton! Jo flere timer vi tilsammen kan lægge i at afholde DM for ungdomshold, jo mere favorabel bliver prisen på den klubtur dine børn / børnebørn bliver tilbudt i sæson 2019/2020.

Weekenden den 13.-14. april 2019 er Hammel GF vært for Hold-DM for U17/19-spillere.

Det er danmarksmesterskaberne for hold fra C-rækken til Elite-rækken, så der en mulighed for at se badminton af høj klasse fra dem, der kan være næste generations store danske stjerner.
Samtidig giver værtsskabet badmintonafdelingen mulighed for at tjene penge til klubkassen, og en god indsats vil kunne give et betragteligt tilskud til en klubtur for ungdomsspillerne.

Der er opgaver til både store og små, unge og ældre, fx  

  • køkkentjans (hjælpe til i HIC’s cafeteria med at lave mad til de overnattende spillere)
  • hjælpe med udlevering af bolde og opklare spørgsmål vedr. kampprogram mv i hallerne
  • “skolevagt” (tage imod spillere, anvise hvor de skal overnatte – eller tage en “nattevagt”!)
  • stå i tombola (sælge lodder og uddele gevinster).

Alle de mulige opgaver og tidspunkter kan ses her, så klik ind og skriv dig på, der hvor du har lyst til at hjælpe med en opgave. Så gør du både noget fantastisk for badmintonafdelingen OG tjener samtidig penge ind til din / dit barns/barnebarns deltagelse i klubturen! Forældre til børn på samme træningshold kan eventuelt aftale, om der er vagter man har lyst til at tage sammen – måske samtidig med, at ungdomsspillerne tilbyder sig som tællere ved de mange kampe.

Har du egen virksomhed? Støtte til hold-DM kan også ske i form af sponsorat eller gevinster til tombolaen. Henvendelse herom til Flemming Jensen på flemming@vietnamtravels.dk


Med venlig hilsen
Hammel GF Badminton
DM-udvalget