Badminton

Fortjent hæder til Mads Selmer Nielsen, som er ungdomstræner for seks hold træningshold plus det løse i Hammel GF.
22-årige Mads Selmer Nielson, som er ungdomstræner i badmintonafdelingen i Hammel GF, er blevet kåret som årets ungdomstræner i DGI Østjylland.
Mads Selmer Nielsen, som bor i og går på lærerseminarium i Silkeborg, blev indstillet til prisen af Hammel GF’s badmintonafdeling, hvor han på tredje sæson er en af de bærende trænerkræfter i ungdomsafdelingen. I denne sæson har Mads Selmer Nielsen været træner for seks hold, som aldersmæssigt spænder fra miniton med de alleryngste til et U17-hold. Desuden er han træner for udvalgte spillere på et særligt talenthold.
»Det, der driver Mads, er en synlig glæde ved sporten og trænergerningen. Han har en ægte interesse for at motivere alle spillere både socialt og sportsligt. Mads har med sit rolige gemyt og klare budskaber vundet spillernes tillid og er elsket og respekteret af såvel de spillere, som spiller mest for sjov og de spillere som har sportslige ambitioner,« hedder det i indstillingen fra Hammel GF til DGI Østjylland.
Mads Selmer Nielsen har også stået for at være instruktør på klassearrangementer i badminton og været praktikvært for to træneraspiranter fra Skovvangskolens idrætslinje i denne badmintonsæson
»Mads er med sit store engagement og sin imødekommenhed et meget positivt ansigt udadtil for Hammel GF-badminton«, slutter indstillingen fra Hammel GF.
– Vi er rigtig glad for, at Mads Selmer Nielsen også i den kommende badmintonsæson bliver en af de bærende trænerkræfter i Hammel.