Badminton

Træningshold

                  

Træningen
Der trænes 1 eller 2 gange om ugen på hverdage i hal 4 eller Arena i HIC, hvor vores dygtige ungdomstrænere varetager en sjov og lærerig træning.
Der er træningshold for alle aldre og niveauer. Sæsonen starter i uge 33 og slutter med udgangen af april (i uge 42, juleferien og uge 7 er der ikke træning). I kontingentet er inkluderet boldforbrug i rimeligt omfang.

Aldersgrupper og niveau kan ses her. Hammel GF Badminton er fleksibel ift. at imødekomme tilmeldingsønsker. Der er mulighed for blot at spille på den ene af to sammenhængende ugentlige træninger eller at træne på flere hold, hvis man ønsker ekstra træning.

Holdkampe og stævner
Det forventes at spillerne som udgangspunkt deltager i holdkampe og derved repræsenterer Hammel GF Badminton over for andre klubber. I den forbindelse får hver ny spiller en klubtrøje ved tilmelding.
Derudover er der mulighed for at deltage i stævner. Til stævner i andre klubber skal spillerne selv betale deltagergebyr. Til hjemmestævner betaler Hammel GF Badminton for sine egne spillere.