Benny Jensen’s mindepokal er indstiftet af Hammel GF til minde om Benny Jensen og blev første gang uddelt ved generalforsamlingen i 1998.

Benny var en af HGF’s store profiler, som aktiv fodboldspiller, som leder i fodboldafdelingen og som en trofast og hjælpsom kammerat, der altid var parat til at ofre sig, når de store arrangementer skulle planlægges og afvikles.

Pokalen er en lederpokal, der gives til en leder for at påskønne en engageret og dygtig indsats i Hammel GF.

Hovedbestyrelsen har besluttet at pokalen fremover uddeles i forbindelse med Hammel GF’s Hestemarked og første gang vil ske i september 2014.

1998 Poul Erik Østergaard HGF Fodbold  
1999 Jens Bjerregaard HGF Volleyball  
2000 Willy Kristensen HGF Badminton  
2001 Ketty Jensen HGF Gymnastik

2002

Karsten Højlund modtog ved overrækkelse Benny Jensen´s mindepokal 2002.

Løb & Motion har indstillet dig til denne pokal og givet dig disse ord med på vejen: Du har gjort dig fortjent til denne pokal i kraft af dit store og dygtige arbejde med først Løb & Motions hjemmeside og siden også med at lave nyt design til HGF´s hjemmeside.

Da Løb & Motion i vinteren 1998/99 henvendte sig til dig for at få din hjælp med at få en hjemmeside op at stå tøvede du ikke. Du har siden været drivkraften bag hjemmesiden, som alle roser, og du har løbende foretaget de nødvendige ændringer, så den hele tiden fremstår som en moderne lettilgængelig opdateret hjemmeside.

Karsten du yder en meget stor indsats, som vi er meget taknemmelig for i Hammel Gymnastik Forening. Uden din hjælp ville klubben ikke have nået det høje IT niveau, som mange klubber misunder os.

Hjertelig tillykke og mange tak for din uvurderlige indsats i HGF.

2003

Niels Just Mikkelsen modtog på HGF’s generalforsamling Benny Jensens mindepokal.

Denne pokal er stiftet i 1998 til minde om Benny Jensen, der var én af HGF’s store profiler, som aktiv fodboldspiller, som leder i fodboldafdelingen og som trofast og hjælpsom kammerat.

Fodbold har indstillet Niels til denne pokal og givet disse ord med på vejen: I daglig tale kalder vi dig bare Just, og som sådan er du fortsat en ung mand på 53 år, som vi sætter utrolig stor pris på. Til daglig arbejder du som adjunkt og dine pædagogiske evner fornægter sig ikke.

Du har i mange år været fodboldtræner for 3. holdet i seniorafdelingen, og de seneste år også holdleder og spiller for holdet. Vi har aldrig kaldt forgæves når én eller anden opgave i fodboldafdelingen eller til hestemarkedet skal klares.

2004

Erik Glargaard.

2005

Lotte Maagaard Strøier modtog på HGF’s generalforsamling Benny Jensens mindepokal. 2005

Denne pokal er stiftet i 1998 til minde om Benny Jensen, der var én af HGF’s store profiler, som aktiv fodboldspiller, som leder i fodboldafdelingen og som trofast og hjælpsom kammerat.

HGF Svømmeafdeling har givet Lotte disse ord med på vejen: Lotte har ydet og yder en uvurderlig indsats for vore svømmere. Lotte har været med som instruktør siden 1995, og de sidste 6 år har hun også siddet i vores bestyrelse, hvor hun primært varetager ungdomsafdelingens interesser.

Lotte er et fantastisk menneske. Hun går forrest, når der skal undervises, hun går forrest, når der skal tages nye initiativer, hun går forrest, når der skal afholdes kurser, hun går forrest, når vi i afdelingen skal have et festligt indslag ved vore instruktørarrangementer, og hun går også forrest, når nye trænere skal hjælpes i gang, uden hende var vores afdeling ikke det den er i dag.
Lotte har desuden et meget stort antal kvalificerende kurser rettet både mod svømning og ledelse.

2006

Fodbold Afdelingens indstilling af Bent Jensen til at modtage Benny Jensen’s Mindepokal. 2006

”Fodboldafdelingen har valgt at indstille Bent ”Buddi” Jensen til Benny Jensens Mindepokal for sin store indsats gennem indtil nu 17 år, som medlem af HGF’s fodboldbestyrelse.

Som påskønnelse for sin store indsats modtog Bent i januar måned meget velfortjent JBU´s sølvnål. 

Før Bent startede i bestyrelsen var han gennem flere år frivillig hjælper på stadion og i klubhuset som alt mulig mand. 

Bent har sideløbende i mange år hjulpet til ved det årlige Hestemarked, været medarrangør af det årlige indefodboldstævne i Hammel Hallerne og siden HGF Fodbold Supports start været med her. 

Bent er den ”praktiske gris” som laver mange af de ting i klubhuset og på stadion, som får det hele til at fungere, men som ikke så mange lægger mærke til og glemmer at påskønne.

Bent dyrkede i sine unge dage fodbold og senere blev det badminton, som var den foretrukne idrætsgren. I dag holder Bent konditionen ved lige med morgensvømning også i den kolde tid.”

Flemming Wickberg
Hammel, maj 2006

2007

Henrik Larsson modtager Benny Jensen’s mindepokal. 2007

Begrundelse: Henrik Larsson har gennem en årrække gjort en fantastisk indsats for HGF-Håndbold. 

Han har tidligere siddet i bestyrelsen, og i sæsonen 2006/2007 har han trænet seniorherrer, lilleputpiger og minimix. 

Herudover har Henrik været en af drivkræfterne i at involvere en lang række tidligere håndboldspillere og forældre i den fortsatte udvikling af HGF-Håndbold, ligesom han har ydet en stor indsats i forbindelse med at finde trænere til den kommende sæson. 

Henrik yder såvel sportsligt som socialt en kæmpe indsats for klubben, og er som følge deraf en meget værdsat og skattet foreningsmand i håndboldafdelingen.

2008

HGF Håndboldafdeling indstiller Ingrid og Anders Kilsgaard til modtagere af Benny Jensen’s Mindepokal 2008.

Begrundelse: 

Ingrid og Anders Kilsgaard har gennem en lang årrække ydet en forbilledlig indsats for HGF-Håndbold. 

De har på forskellige tidspunkter siddet i bestyrelsen, været træner eller ydet en indsats for klubben, hvor der nu var behov. 

I sæsonen 2007/2008 har Ingrid været turneringsleder, trænet damejunior og i øvrigt hjulpet til, hvor der har været behov for hjælp. 

Anders har altid været villig til at bistå med at dømme kampe i det omfang, det kan indpasses med de turneringskampe, som Anders tildeles fra dommerklubben. 

Sønnerne Simon og Toke samt datteren Majken har spillet på mange af HGF’s hold, og de bistår altid beredvilligt om det så er til afvikling af håndboldskole, organisering ved uddeling af telefonbøger eller uddeling af julekalender. 

Familien Kilsgaard er om nogen indbegrebet af ”Forenings Danmark”.

Kim Nielsen 
Håndboldformand


2009

Vivian er en knusende dygtige ”svømmepige”. Hun startede ved en tilfældighed i klubben i Januar 1996, da hun gik til babysvømning med sin lille datter.

Vivian startede med de små børnehold og har siden haft næsten alle alderstrin indenfor børnesvømning.

Vivian er tidligere konkurrencesvømmer, så hun ved hvad der kræves af børn for at kunne begå sig i vandet, men også at give børnene en god portion selvtillid og viden om svømme arter, spring, lege m.m. Hun har på holdet 4.kl. og opefter været med til gennem de sidste par år at kunne videregive unge svømmere til vores talenthold. 

Vivian har gennem sit store arbejde i klubben altid gået forrest når man skal forny sig, hun er altid positiv og utrolig iderig. Hun er medforfatter til vores lokale svømmebog og svømmemærker og er altid behjælpelig hvis nogen står og mangler en hjælpetræner, råd eller vejledning. 

Vi er meget glade for Vivian og mener at hun er den rette til pokalen.

2010

Fodboldbestyrelsen vil hermed indstille James Braad-Sørensen til at modtage årets Benny Jensens mindepokal 2010. 

James har været træner i klubben i rigtig mange år på nær en kort afstikker til VRF 80, hvor han trænede junior drenge, har han haft sin gang i HGF Fodboldafdeling. 

James Braad-Sørensen har gennem mange år gjort en meget stor indsats indenfor pigefodbolden i Hammel GF og har de seneste år trænet klubbens dygtige junior piger, kaldet U 18 piger.

Der har virkelig været en positiv udvikling i pigeafdelingen under James virke.

Under James kyndige ledelse har pigerne opnået mange flotte resultater i turneringen. James har ligeledes været med som leder for junior pigerne på turene til Italien i efterårsferien de seneste år. 

Pigerne er netop rykket op som senior damer med James som træner og fodboldbestyrelsen ser med spænding frem til den kommende sæson med tiltro til at James, holdleder Eva Sørensen og spillerne i fællesskab kan lave et godt resultat. 

Bestyrelsen ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med James i de kommende år, for med ham som træner er der udviklings muligheder indenfor damefodbolden i Hammel GF. 

Det er således en meget dygtig og meget afholdt træner som fodboldbestyrelsen har valgt at indstille som modtager af årets Benny Jensens mindepokal. 

Per Hausmann
Fodboldformand

 
2011

Fodboldafdelingen har valgt at indstille Per Hausmann til Benny Jensen’s vandrepokal, for sin store indsats i fodboldafdelingen..

Per har i rigtig mange år lavet et stort stykke arbejde for fodbolden i HGF.
De seneste 4 år som formand. Det er ikke mindst hans store indsats, at Klubhuset har fået en tiltrængt udvidelse. 

Når 1. holds herrerne spiller hjemmekampe, er det kun få gange at Per’s speaker stemme ikke har lydt. Det håber vi fortsætter også i fremtiden.

Per har utrættelig arbejdet på, at får afdelingen til at fungere. Det er lige fra at være tovholder ved arbejdsdage i klubhuset, det er med at hente og bringe spillere til træning og kampe. Kontakt til sponsorer, og ikke mindst kontakt til de kommunale instanser. 

Det er således en meget aktiv og værdifuld leder vi indstiller til prisen.

Anders Jørgensen
Fungerende fodboldformand

2012

Håndboldafdelingen vil gerne
indstille:
Erik Korsgaard til Benny
Jensen mindepokal.
Erik har gennem en årrække
været en af de stolte kæmper i
håndboldafdelingen. Han er
klubmanden, der har et stort
HGF log printet i hjertet. Erik
har i mange år været træner og
leder i HGF. Erik er en
markant træner med sine
meningers mod, men man skal
ikke tage fejl af, at han
brænder for håndbolden i
Hammel.
Erik har ved flere lejligheder
trådt til, når der på et hold er
opstået et akut behov for hjælp. Erik har ligeledes en stor andel i, at vi i dag har et 3. divisionshold i
klubben. Ikke fordi han har ført holdet op i 3. division, men fordi han rent faktisk har trænet alle de
“yngre” spillere på holdet som holdet selv har fostret.
Erik popularitet blandt spillerne kom senest til udtryk inden denne sæson, hvor vi som erklæret mål
ville etablere et godt og slagkraftigt 2. hold i damerækken til at supplere vores 3. divisions hold.
Erik påtog sig opgaven kraftigt opfordret af flere unge spillere, der egentlig var stoppet, men gerne
ville starte igen, hvis Erik kunne blive deres træner.

2013
Svømmeafdelingen indstiller Børnetræner Eva Kornbeck – hun fortjener den virkelig.
Eva er en utrættelig person. Hun kom ind i klubben, da hun spurgte om hun ikke 
kunne bruges til noget, og det siger man ikke nej til. Eva startede som ”føl” på baby 
og 3-5 årige, men fandt hurtig ud af, at det var de 3-5 årige som var hendes område. 
Hun har deltaget i forskellige inspirationskurser, leg og lær, konflikthåndtering og 
senest var hun med på Teen-coach kurset.
Eva har været i klubben i 13 år og hun har stadig meget at byde på. Hun er en 
”arbejdshest” og hun træder altid tid ”når det brænder på”, også når nogen hopper 
fra deres vagt til Hestemarked, så kender Eva lige en hun kan spørge.
Eva har en dygtig datter på talentholdet og Eva og hendes mand har taget 
tidtagerkursus. De er altid de første der melder sig som officials, kørsel og kærlig 
omsorg. De kørte os til LM og kom på besøg om lørdagen, rendte ærinder for os, 
kom med hjemmebag og bidrog med god opbakning.
Eva er min højre hånd på talentholdet, derfor kom hun med på Teen-coach kurset i 
februar, det fik vi meget ud af og kan bruge det ved vores teenagesvømmere.
Eva er en frisk pige, med et stort ”gå-på-mod”, hun er ærlig, smilende og 
pligtopfyldende. Hun er velforberedt og en rigtig god træner at have i 
svømmeafdelingen – hun fortjener virkelig at få ”skulderklappet” i form af Benny 
Jensens mindepokal.
Indstillet på svømmeafdelingens vegne af Lotte Strøier – Formand 

2014

24/7 er populært begreb og betegner i høj grad det beredskab Brian Højgaard har i forhold til at sikre håndbolden de bedste vilkår.

Brian er en leder, der gennem sit flerårige engagement og skarpe holdninger har været med til at skabe et hav af aktiviteter til gavn for både bredde og elite i HGF håndbold.

Brian Højgaard er en person, der går forrest og formår med sin ildhu og uendelige arbejdsindsats at få folk omkring sig med. Brian har i sit virke – gennem nytænkning -været med til at sikre en stabil drift af afdelingen.

Som de væsentlige milepæle, hvor Brian har sat et kæmpe fingeraftryk kan nævnes ”Blå Søndag”, JM for U-10/U12 forhandling af skelsættende aftaler omkring spillertøj leverandører samt en uendelig jagt på sponsorer i lokalområdet.

Brian lever og ånder for HGF håndbold og ses ofte med telefonen i brug for at koordinere forskellige tiltag og opgaver.

Oversigt (CV) over personens virke i Hammel GF: 

2008 – ? Assistenttræner, Træner herunder årgangsansvarlig
2010 – ? Bestyrelsesmedlem – herunder næstformand
2010 – ? Medlem af sportsudvalg

2015

Rikke har haft mange år i klubben, som pige holdleder, frivillig i klubbens kantine, hjælper under hammel hestemarked, medlem af bestyrelsen, koordinater på Ålborg City Cup, m.m.

Da der skulle ny kasserer til i 2014, så sprang Rikke til som klubbens nye kasserer, som hun styrer med stor omhu og til stor hjælp for klubbens bestyrelse. Denne post er vigtig og det er et stort arbejde at holde styr på Hammel GF Fodbold, da det er en stor forretning.

Rikke HAR & HOLDER styr på klubbens forretning.

Rikke er et stort aktiv for Hammel GF Fodbold, sådan en som Rikke, findes der ikke mange af i dag, så Hammel fodbold er super glade for, at vi har sådan en person, som gerne vil det bedste for klubben.

Når man henvender sig til Rikke, med et spørgsmål eller problem, så går man ikke forgæves, med hendes erfaring og rolige sind, så findes der altid en løsning på det man måtte have på sinde.

Håber, at Rikke er med i fodbold i mange år fremover.

Det er således en meget dygtig og populær leder, Rikke Hjorth Sørensen, som fodboldafdelingen har valgt at indstille som modtager af Benny Jensen`s mindepokal 2015.

På vegne af Hammel GF Fodbold bestyrelse

2016

Hammel GF Svømning indstiller Cheftræner Peter Henningsen til Benny Jensens Mindepokal. 

Peter har siden august 2014 været cheftræner for konkurrenceholdene i Hammel GF Svømning og har via sin erfaring og stor personlighed lagt og fulgt en ny strategi for konkurrenceholdene. 

Med Peter forrest har Hammel GF Svømning nu tre konkurrencehold, hvor alle svømmere deltager i svømmestævner. 

Den daglige træning har fået et højere teknisk løft samtidig med en øget træningsmængde. Samtidig er antallet af stævner, som Hammel GF Svømning deltager i højnet. 

De sportslige præstationer taler for sig selv, mængde af medaljer til f.eks. landsmester-skaberne er fordoblet på et enkelt år, fra 9 medaljer til 18 ved dette års landsmesterskab.

Peter har formået at skabe en identitet for de tre konkurrencehold ved at navngive de tre konkurrencehold: HGF Dolphins.

HGF Dolphins har eget logo, tegnet af en af svømmerne. Peter har meget fokus på at styrke sammenholdet på tværs af store aldersforskelle på holdene, men også styrke sammenholdet i en sport med individuelle præstationer. 

Peter sikrer kontinuerlig en fortsat god kommunikation og dialog med svømmere og deres forældre. De fleste af svømmernes forældre er involveret og støtter op om svømmerne. 

Der er forældre, som deltager som officiel ved svømmestævner, hjælpere ved sociale arrangementer, hjælp med info til pressen, hjælp til ”landtræning”, hjælp til koordinering af svømmere til stævner, planlægning af stævner og arrangementer, håndtering af og hjælp til at finde sponsorer til de mange aktiviteter f. eks den årlige træningslejr samt trænere. 

Med Peter i spidsen for HGF Dolphins er vi rykket op i niveau. 

Peter fortjener en ekstra påskønnelse for sit store engagement i Hammel GF svømmeafdelingen. 

På vegne af Hammel GF svømnings bestyrelse

2017

Han har mere end 30 års medlemskab i fodboldafdelingen og ydet en kæmpe indsats.

Han har været aktiv ungdomsspiller og seniorspiller, aktiv ungdomstræner og tidligere seniortræner i klubben.
Mangeårigt medlem af bestyrelsen, næstformand i næsten ligeså mange åer og haft mange udvlgsposter i klubben.

Han har været, og er stadig, en stor arbejdskraft i Senior, Ungdoms, Sponsor, Materiale, Anlæg, udvalg, samt været med i styregruppen på Hammel Kunstgræsbane og er medlem af kunstgræsbanens bestyrelse.

Han er en fantastisk person, at have som frivillig i klubben, da han tager opgaver meget seriøst, og altid arbejder målrettet for at gøre det bedste for klubben.

Vi håber han er med i mange ud i fremtiden også.

Tillykke Tommy Boye.

2018

Tommy Schaiffel-Nielsen, HGF Badminton

Afdeling og person der indstiller: Bestyrelsen i HGF Badminton
Benny Jensen har givet navn til HGFs mindepokal. Benny Jensen var “en trofast og hjælpsom kammerat, der altid var parat til at ofre sig, når de store arrangementer skulle planlægges og afvikles.”

Pokalen er en lederpokal, der gives til en leder for at påskønne en engageret og dygtig indsats i Hammel GF.

Ordene er et perfekt afsæt for en beskrivelse af Tommy Schaiffel-Nielsens mangeårige engagement i HGF Badminton. HGF Badmintons bestyrelse anbefaler Tommy som en værdig modtager af HGFs mindepokal ud fra følgende begrundelse:
Tommy indstilles for sit store arbejde gennem ni sæsoner med afvikling af stævner for HGF-badminton. 
Tommy har stået i spidsen for afvikling af 30 store badmintonstævner, hver med omkring 100 deltagende spillere.
Et arbejde som har bestået i at søge stævnerne til klubben, udarbejde indbydelse, modtage tilmeldinger – og eftertilmeldinger, udarbejde kampprogram, finde bemanding til dommerbord, indhente sponsorgaver og have styr på alt det praktiske i hallerne – herunder aftale boldforbrug, indhente pokaler og aftale stævneudstyr med hallen.
Tommy har desuden arrangeret stævnedeltagelse for de yngste, uprøvede spillere i andre klubber og udarbejdet stævneprogram til klubmesterskaber og begynderstævner. 
Ikke mindst har Tommy lagt kabalen med at sammensætte hold til holdturneringerne, herunder “fyret op” under spillerne og skaffet holdledere til alle holdene – alt sammen med stor succes, idet antallet af deltagende hold har været stigende.
Og det har altid været muligt for Tommy at hjælpe med at skaffe en reserve, der kunne leve op til holdkampenes rammer og opstillingsregler, når et hold lørdag morgen har været ramt af afbud pga sygdom.
I en sportsgren, hvor der ikke er en naturlig sammenhæng mellem træner og stævner og tilmeldinger er den enkeltes ansvar, er en person som Tommy uvurderlig og guld værd. Stævnedrøftelser mellem forældre om “kan” og “må” og “hvad gør vi her?” er ofte endt med konklusionen “Vi spørger Tommy”! 

Tommy udviser et enormt overskud, når han som smilende blæksprutte suser rundt mellem 3 haller og sikrer, at alt fungerer ved dommerbordene, uddeler chokolade til de frivillige og overrækker pokaler – alt imens han har overskud til at fange stemningen gennem utallige klik på sit kamera og den indkøbte frokost bliver kold ved cafébordet. 
Tommy har også ofte været at finde i hallen ved Åbent Idræt, hvor han ud over at finde frivillige også ofte selv har taget en tørn og styret løjerne på badmintonbanerne.
Ud over de ni års arbejde med stævner har Tommy i 10 år været en del af Badmintonafdelingens bestyrelse og derigennem deltaget i aktivitetsplanlægning, diverse orienteringer til klubbens medlemmer og bistået ved træneransættelser. Altid positiv, diplomatisk og klar til at hjælpe med stort og småt. 
Der ud over har Tommy printet hundredvis af indbydelser, diplomer, foldere mv. på hjemmecomputeren gennem årene og vasket mindst lige så mange glas af som frivillig på Hestemarkedet.
Hvis en opgave er smuttet for Tommy, er det alene fordi han i forvejen har haft gang i 10 andre opgaver for HGF-badminton.

Tommy har gennem alle årene udvist loyalitet og et kæmpe arrangement over for sit frivillige arbejde, sine frivillige kollegaer og mødt spillere, træner og forældre, halpersonale mv. med åbent sind, stor hjælpsomhed og et godt humør. 

Oversigt (CV) over personens virke i Hammel GF: 
2008-2018: 
? Medlem af HGF Badmintons bestyrelse – har både været sekretær og menigt medlem
? Stævneleder – siden 2009
? Tovholder på klubbens deltagelse i holdturnering 
? Tovholder på praktiske opgaver vedr. klubmesterskab og begynderstævner
? Tovholder på Åben Idræt / badminton
? Blæksprutte…

 
2019

Alletiders bedste formand, Jesper Søndergaard Balker modtog til store klapsalver, Benny Jensens mindepokal.

Jesper har i snart 7 år stået i spidsen for fodboldafdelingen, og før det en række år som menig medlem af bestyrelsen.
Jesper er på mange måder klubbens overblik og ordensmenneske.
Derudover har Jesper i mange år været træner/leder på klubbens årgang 2002.

Stort tillykke.
Hammel GF Fodboldbestyrelse.

 

2021
Magnus Thomsen.

Han har været en del af Hammel Gymnastik afdeling i lige så mange år vi alle kan huske. De seneste år er han gået forrest og har vist et fantastisk eksempel i, at en formand også selv kan tage en tørn på gulvet her og der, – og så lidt til.

For det har han, og det har bestemt ikke været en nem periode for nogen, men når man oveni en corona-nedlukning også skal ”deale” med 2 x vandskader og flytning af det udstyr som ikke var blevet ødelagt, starte op på Søndervangskolen, kun for igen at blive nedlukket, ja så er det ikke nemt at holde humøret oppe.

Men det gjorde han og tilmed udnyttede han situationen med vandskaden, til at få den længe ønskede trampolin gravet ned i halgulvet, så man nu i Hammel GF kan tilbyde professionelle forhold til gymnasterne.

Lige pt. er der trænermangel, så han tager bare alle hold om tirsdagen. Formandskabet har han netop nu ladet gå videre, men kun til den anden side af sengen, nemlig sin kone, Aino – Så kæmpe tak til Thomsen dynastiet…

Benny Jensens mindepokal

Fodbold har indstillet Bjørn Helbo til Benny Jensens mindepokal, med disse ord:

Bjørn Helbo er med til at styrer fodboldafdelingens seniorafdeling. Bjørn er altid klar på at hjælpe med en frivillig hånd. Både selv og når der er brug for hjælp til et eller andet eller finde frivillige til events. 

Bjørn er i dag med i fodboldbestyrelsen som næstformand, er med til at styre klubbens seniorafdeling, hvor man er i gang med til at forme senior afd. til fremtidens krav.

Derudover er han også træner i Hammel Tennisklub, samt står han også bag den nye HGF tiltag med disc golf, som er på vej her i Hammel med en bane og afdeling

Bjørn, er en rigtig klubmand, vil kun det bedste for Hammel GF Fodbold og gør en forskel i Hammel GF

Bjørn har været med i fodbold i mange år, både som ungdomsspiller og nu aktiv senior og oldboys spiller, samt træner/holdleder og nu leder i Hammel GF Fodbold. Bjørn er altid hjælpsom og aktiv, samt er han altid en positiv person i Hammel GF Fodbold.

En super person at arbejde sammen med.

Fuldt fortjent pokal til Bjørn for hans store arbejde, håber du er med i mange år ud i fremtiden

På vegne af Hammel GF fodbold.

Formand – Jesper S. Balker