Brydning

Betaling af startpenge til stævner

For at lette arbejdet for trænere der deltager sammen med brydere ved stævner, vil vi henstille til, at betaling af startpenge foretages til træneren ved tilmelding til det enkelte stævne.

Vi mangler trænere

Hvis du har lyst til at hjælpe med at træne vores medlemmer, så må du meget gerne henvende dig til en af vores aktive trænere eller Merete Andersen. Du kan finde oplysninger og telefonnumre i menuen under træning og kontakter. Vores trænere bliver løbende tilbudt trænerkurser.

Jubilæumsreception

Jubilæumsreception

 

Så er Hammel GF´s 100 års jubilæum snart over, og vi ser tilbage på et forrygende år, med masser af fantastiske arrangementer.

Badminton med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, Fodbold med Oldboys Landsholdet, AGF fodboldkamp, Håndbold Landskamp, DM i Acro gymnastik, Mega-Banko, Legeland, Juni Rock, Poul Krebs, Ungdomsfest, Sodavands-Bal, samt det årlige Hestemarked og meget mere….
Nu har vi så Julefrokost og Jul-Bal tilbage på årets program og så lige en Jubilæumsreception.

Vi håber at du/I har tid og lyst til at komme forbi til en uformel Jubilæumsreception i Hammel Idrætscenters cafeteria, lørdag d. 15. dec. kl. 15-17

Så vi kan takke for året der er gået og løfte sløret for lidt af det der kommer til at ske i 2019.

Alle er velkommen
Med venlig hilsen
Allan Bo Andresen

Hammel Gymnastik Forening
Forenings- og Eventchef
allan@hgfhammel.dk
Mobil: 23 32 86 20

 
Slotskoncert på Frijsenborg

Slotskoncert på Frijsenborg

Slotskoncert på Frijsenborg
Så kan vi fra Hammel GF, Frijsenborg og Future Live med glæde oplyse, at der lørdag d. 15. juni 2019 bliver Slotskoncert i Danmarks måske smukkeste omgivelser, Frijsenborg Slotspark.
Det bliver en 3-trinsraket med Mads Langer, Jacob Dinesen og TV2 – Vi glæder os til at rigtig mange vil feste med os. Billetter er sat til salg: www.come2live.dk