Brydning

Klubben startede oprindeligt som Voldby Brydeklub med stolte traditioner. Klubben blev stiftet den 2. december 1982 af Ole Langkjær og Åge Nielsen i samarbejde med Jydsk Atlet Union. Bendix Andersen træder kort efter til som aktiv forældre og får trænerkurser.

Klubben har gennem årene fostret en stribe succesrige brydere, herunder flere Danmarksmestre, heraf kan nævnes: Brian Andersen, Louise Jensen, Dan T. Nielsen, Anders Rosendal, Kim Knudsen, Rikke Knudsen, Rasmus M. Christensen og Thomas D. Jensen.

I dag hedder klubben Favrskov Brydeklub og er i øjeblikket den eneste brydeklub i Favrskov Kommune. Klubbens naturlige opland dækker store dele af Østjylland, herunder Hammel, Hinnerup, Hadsten, Langå, Bjerringbro, Gjern og til dels Silkeborg. Klubben har medlemmer i alle aldersklasser fra børnehavebørn til voksne. Træning foregår flere gange om ugen i Hammel Idrætscenter.