Esport

Holdoversigt

Tilmelding her

Holdinfo

Mere information

Nyheder

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Loungen i HIC den 28. maj kl. 19.00.Se evt. mail som er sendt ud til alle medlemmer.

Ekstraordinær generalforsamling

Ordinær Generalforsamling 2019

Ordinær Generalforsamling 2019Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts kl 19.00 i Loungen i Hammel Idrætscenter.Stemmeberettigede er medlemmer over 16 år eller forældre til medlemmer under 16 år, som...

Kommende events

Ekstraordinær generalforsamling

Ordinær Generalforsamling 2019

Ordinær Generalforsamling 2019Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts kl 19.00 i Loungen i Hammel Idrætscenter.Stemmeberettigede er medlemmer over 16 år eller forældre til medlemmer under 16 år, som...

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Efterløsning:
Vi søger 2-3 CS:GO træner, som kan starte hurtigst muligt.

Vores CS:GO træner Johan er startet i skole, hvilket gør at han desværre bliver nød til at stoppe hos os.
Vi har 3 træninger tilbage, så det vil være super dejligt hvis der var en som kunne starte allerede på mandag.

I denne sæson er der undervisning mandag fra 16-18 for vores begynder hold og fra 18-22 for det øvede hold.
Næste sæson er træningen mandag fra 18-20 for vores begynder hold og 18-22 for det øvede hold.

Du skal være over 18 år, gerne ældre, ren børneattest, kunne planlægge og undervise selvstændigt i spillet CS:GO.

Er det noget for dig eller har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden Benny Præstegaard, bp@favrskovesport.dk.
... Se mereSe mindre

2 dage siden

Ny Hovedsponsor i Hammel GF
Hammel GF indgik ved årsskifte en aftale med den mangeårige Hovedsponsor Sparekassen Kronjylland, at der fremover kunne være op til fire hovedsponsorer i Hammel GF. Det resulterede i, at VOKA industri i januar blev hovedsponsor nummer to. Nu er den tredje hovedsponsor fundet, og det er Aros Forsikring.

Martin Høj, CCO for Aros Forsikring, udtaler: ”Aros Forsikring vil være mere synlig i Hammel området, og denne synlighed bliver især opnået ved at blive synlig i Hammel GF. Som kundeejet selskab ligger det i Aros Forsikrings DNA at styrke fællesskabsfølelsen, passe på hinanden og bekæmpe ensomhed.
Vi vil gerne være med til at skabe nogle rammer, som kan øge trivslen for børn og voksne. Derfor støtter vi Hammel GF. Sporten forener nemlig ikke kun familier over flere generationer, men styrker også børn og ældre – både sundhedsmæssigt og socialt”.

"Det betyder ekstremt meget for os at kunne tiltrække sponsorer til Hammel GF", udtaler formand Mogens Lyngby. ” Alle vores gode sponsorer, giver mulighed for at drive foreningen og alle dens tilbud til medlemmerne uden underskud i 2020, selv i et år, hvor Corona har umuliggjort afholdelse af Hammel Hestemarked. Uden vores sponsorer samt opbakningen fra medlemmer og borgere i Hammel, havde det set skidt ud for flere af de populære tilbud til vores aktive udøvere. Det er et tegn på styrke og lokal opbakning til Hammel GF, at vi kan tiltrække en Aarhusbaseret virksomhed som sponsor. Vi håber og tror på et mangeårigt samarbejde med Aros Forsikring til fælles bedste for alle involverede, og vi tror på, at Aros Forsikring, med dette sponsorat, vil blive synlig i Hammel og omegn."
... Se mereSe mindre

3 uger siden

Så kom der nye retningslinjer, vi blev heldigvis ikke så ramt denne gang.

Men fra torsdag d. 29. SKAL der bæres mundbind i Hammel Idrætscenter så længe man bevæger sig rundt i centeret. Så snart man sætter sig eller dyrker idræt må man tage mundbindet af.

Det vil sige at alle over 12 år skal have mundbind på når man går fra indgangen af Hammel Idrætscenter og til man sætter sig på sin plads i esports lokalet, hvorefter man gerne må tage den af.

Skal man på toilet eller ud at være aktiv som en del af undervisningen, skal man have mundbind på igen, og det samme gælder når man er færdig med esport og går ned til udgangen af Hammel Idrætscenter.

Vi anbefaler stadig at vores medlemmer har deres egen tastatur, mus og headset med.
... Se mereSe mindre

3 uger siden

Kommentér på Facebook

Jeg tror at børn under 12 år fortsat er undtaget brug af mundbind (hvis kan de finde ud af bruge det og komme af med det korrekt bør de).coronasmitte.dk/mundbind-og-visir --> Sidste overskift "Sundhedsstyrelsen om brug af mundbind generelt" (som fører til denne side: www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Mundbind-og-barrierer ) --> "Skal børn bruge mundbind?"Har HIC indført andre lokale regler (hvilket står dem frit for)?

Er du ung og spiller Counter Strike eller Fortnite, eller kender du en som der gør? Så skynd dig og få dem meldt ind hos Favrskov Esport.

Vi starter nemlig hårdt op med træningen igen efter efterårsferien, for både nybegynderne og såvel til de mere øvede gamer.

Hos Favrskov Esport har vi to CS:GO hold. Et til dem som bare gerne vil stifte kendskab til spillet og lære de forskellige aspekter af spillet, og et hold for de lidt mere øvede spiller, hvor vi fokuserer mere på holdarbejde og på at træne os frem til at kunne deltage i turneringer sammen. Begge hold er om mandagen.

Hvis man er mere til Fortnite, så har vi også et hold til det! Hos vores nye Fortnite hold er der plads til både dem som bare gerne vil have det sjovt, men også for dem som gerne vil forbedre sig som spiller. Holdet deltager blandt andet i YouSee eSport ligaen op til jul. Holdet spiller hver torsdag.

På alle vores hold er sundhed også en essentiel del af vores træning. Vi inkorporerer blandt andet mindre fysiske øvelser i træningen.

Der mulighed for 2 GRATIS prøve gange på alle vores hold, så kom og vær med til, at møde en masse nye mennesker og have det sjovt!
... Se mereSe mindre

1 måned siden

Kommentér på Facebook

Fedt min søn er klar👍 Skal de selv have udstyr med?

Min søn vil gerne prøve kræfter med counter strike, må vi komme ned og kigge?? Og evt prøve ?

Min søn og hans kammerat spiller en del cs, og kunne godt tænke at prøve lidt mere. De er 12 år. Må de komme og prøve og evt hvornår?

Min søn vil meget gerne prøve Fortnite holdet om torsdagen. Må han tage sin controller med?

Favrskov esport er en del af