Fodbold

ÅRETS FODBOLD HGF’ER 2019

Årets Fodbold HGF’er er en vaskeægte Hammel GF-dreng, der igennem et helt liv har ydet et ekstraordinært stykke arbejde, og dermed været et stort aktiv for fodboldafdelingen i Hammel GF.

Han har alle dage været medlem i klubben og er en usædvanlig vigtig kulturbærer i vores fodboldklub. Årets fodbold HGF’er var en del af klubbens talentfulde årgange fra midt-halvfjerdserne og han var i en lang årrække på over 10 år en yderst vigtig brik på klubbens 1. hold, hvor han i flere sæsoner bar anførerbindet. Han var derfor en helt naturlig del af 100-års holdet der spillede mod oldboyslandsholdet i 2018.

I karrierens sensommer har årets fodbold HGF’er ydet en kæmpe indsats som træner i flere år i seniorafdelingen, pigetræner og nuværende træner for 2003-årgangens talentfulde drenge. Udover sin indsats store på trænings-og kampbanen er han kendt for at lade sin teknik tale mest uden for stregerne. Således er en hovedkræfterne bag VIP-lounge, måltavlerne ved kunstgræsbanen og bane 1.

Der er også blevet til en periode i bestyrelsen, så igennem et helt liv har både hjerte, kræfter og hjerne lagt i Hammel GFs tjeneste. For udover at være dygtig til det han laver, så er han en ildsjæl, som bidrager til, at Hammel GF fodbold er en stærk afdeling med et godt og trygt fællesskab.

Derfor er det fuldt fortjent, at vi kan udnævne Torben ”Glidesko” Sørensen til Årets HGF’er 2019.

Stort og velfortjent tillykke.

Hammel GF Fodboldbestyrelse.

Se også tidligere prismodtager i Hammel GF Fodbold her.