Gymnastik

Børnehold

Forældre/barn

1-4 år

 

Til forældrebarn gymnastik er der altid fart på! Hver torsdag bygger vi nye, fantasifulde og udfordrende baner, som er med til at skabe en sjov ramme for fri leg for store og små. Vi arbejder med den motoriske udvikling, gennem en times sjov og leg.

 

Torsdag 16:00-17:00

Far/barn

2-5 år

 

Hver lørdag formiddag giver en flok børn og deres fædre den maks. gas uanset om vi slås med skumsværd eller tumler i redskaberne. Vi hjælper til med at udvikle børnene og træne fædrene, når vi bygger huse, rutsjebane og forhindringsbaner, der udfordrer balance og motorik hos både små og store.

 

Lørdag 9:00-10:30

Børnegymnastik

3-5 år

 

Sjovt og lærerigt hold for de yngste, fuld af lege og gymnastik. Børnene lærer motorik, sociale kompetencer og ikke mindst personlig udvikling. Vi holder fest hver mandag både store og små.

 

Mandag 16:00-17:00

Springpiger

4-5 år

 

På Springpiger 4-5 har vi en fest til træningerne med lækker gymnastik og musik. Vi sætter pris på et godt grin og en god leg. Til træningerne sætter vi fokus på at udvikle pigernes grundgymnastik og selvfølgelig eksperimentere- og have det sjovt med springgymnastikken.

 

Onsdag 16:00-17:00

Krudtuglerne Springdrenge

4-6 år

 

Vi øver koldbøtter og leger fangeleg. Vi har hver tirsdag øvet os på store forhindringsbaner, der udfordrer både højde, balance og springmusklerne.

 

Tirsdag 16:00-17:00

Springpiger

6-7 år

 

Vi arbejder i træningen med grundgymnastik, og træner motorik og kropsholdning. Vi arbejder med både med rytmisk gymnastik og træner grundspring på foreningens redskaber, som f.eks håndstand, vejrmølle, flikflak og kraftspring. Når vi træning hygger vi os også med lege og sjov.

 

Onsdag 17:00-18:00

Springdrenge

7-11 år

 

På Springdrenge fokuserer vi på at udvikle børnenes springteknik, styrke og kropskontrol gennem forskellige sjove aktiviteter. Vi træner grundlæggende spring, samt arbejder med styrkeøvelser og smidighedstræning. Vores mål er at skabe et motiverende træningsmiljø, hvor alle børn kan deltage og udfolde deres potentiale, uanset niveau, og inspirere dem til at udvikle deres færdigheder og glæde ved gymnastik.

 

Tirsdag 17:00-18:30

Stjernedanserne

7-11 år

 

Hver mandag danser vi os vej til stjernerne. Vi har det sjovt med lege og træner hurtige danse, flotte koreografier og seje moves. Holdet har fokus på rytmisk gymnastik og dans

 

Tirsdag 17:00-18:00

Acro/Spring/
Rytme piger

7-12 år

 

Vi er et nyt hold, hvor vi forsøger at samle både de gymnastiske spring- og rytme dicipliner, smmen med sportsacrobatik i et hold. Vi kommer til at træne det hele fra et grundlæggende niveau, og bygge op gennem sæsonen.

 

Tirsdag 18:30-19:30

Zumba Kids

7-12 år

 

Zumba Kids er et hold, hvor det handler om at have det sjovt og samtidig få sved på panden. Vi starter altid med en sjov opvarmning, og derefter går vi i gang med at danse. Vi danser til sange, der er lette at følge og nemme at huske. Zumba Kids styrker børns motorik og giver motion uden at det føles som surt arbejde. Børnene opdager glæden ved at bevæge sig.

 

Tirsdag 18:00-19:00

Springpiger

8-11 år

 

De sejeste piger på det sejeste hold. Vi er ekstremt yndefulde, når vi øver rytmiske serier og giver den maks. gas, når vi springer baglæns salto i stortrampolin, og flik flak på AirTrack. Alle kan være med, for man kan altid lære nyt! Vi er et hold hvor der er plads til at hygge sig med sine veninder, mens man laver en masse fed gymnastik!

 

Torsdag 17:00-18:30