Gymnastik

Voksenhold

After Eight mix

18 år+ SPORTSPAS

 

After Eight mix er et gymnastikhold for dig der lige har gået, eller en gang gik til gymnastik, og tænker: ”Det vil jeg da egentligt gerne igen” Sigtet med holdet er at øve rytmisk gymnastik og træne spring, og slutte året med en mix opvisning. Indtil opvisningen slutter vi nogle af træningerne med vand eller øl, for at styrke sammenholdet.

 

Torsdag 20:00-21:30

Puls & Styrke

18 år+ SPORTSPAS

 

Puls og Styrke-holdet byder velkommen til alle over 18 år. Vores træning fokuserer på alle større muskelgrupper og tilpasses løbende med varierede programmer. Vi arbejder med de samme muskler, hvor vi ofte varierer øvelser, intensitet og træningsmetoder. Vores træninger foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle er velkomne. Ved at deltage i vores ugentlige træning kan du forvente at få mere energi i hverdagen og styrke dit selvværd, og alt dette til en overkommelig pris.

 

Tirsdag 19:30-20:30

Zumba

14 år+

 

Sjovt og lærerigt hold for de yngste, fuld af lege og gymnastik. Børnene lærer motorik, sociale kompetencer og ikke mindst personlig udvikling. Vi holder fest hver mandag både store og små.

 

Onsdag 19:30-20:30

Pilates

17 år+

 

Holdet er til dig, der gerne vil styrke dine muskler og din krop gennem pilates.

 

Onsdag 18:00-19:15

OnsdagsFIT i skoven

18 år+ SPORTSPAS

 

Et fitneshold som tager træningen udenfor. Vi arbejder med de muligheder naturen giver os for at styrke krop og sind.

 

Onsdag 17:30-18:30

Zumba Gold

18 år+

 

Zumba er for alle der elsker at danse og dem som bliver glade i låget af den skønne latino musik. Træningen sikre høj puls, sved på panden og et smil på læben.

 

Tirsdag 19:30-20:30

CrossFit

18 år+ SPORTSPAS

 

På Springdrenge fokuserer vi på at udvikle børnenes springteknik, styrke og kropskontrol gennem forskellige sjove aktiviteter. Vi træner grundlæggende spring, samt arbejder med styrkeøvelser og smidighedstræning. Vores mål er at skabe et motiverende træningsmiljø, hvor alle børn kan deltage og udfolde deres potentiale, uanset niveau, og inspirere dem til at udvikle deres færdigheder og glæde ved gymnastik. Vi har både hold onsdag og søndag.

 

Onsdag 19:30-20:30
Søndag 16:30-17:30