Løb & Motion

Begyndertræning

Vil du kunne løbe 5 km om 10 uger?

Så nu er chancen der for at komme godt i gang, og ikke mindst at holde ved træningen. Begynderholdet har første fælles træning onsdag den 12. april, men for at få en blød opstart og for at alle kan være med, gentages første uges program ugen efter, altså onsdag den 19. april. Begge uger mødes holdet og starter fra Hammel Idrætscenter, Thorsvej 6. 

Holdet henvender sig til alle som gerne vil opleve eller genfinde løbeglæden sammen med andre. Du skal ikke være i løbeform for at være med. Der kræves ingen løbeerfaring, og der ventes altid på de sidste. Det vigtigste på begynderholdet er, at du får en en succesoplevelse og en positiv og motiverende start på løberlivet.

I løbet af de 10 uger træningsforløbet varer, bygges formen stille og roligt op, så træningen går fra 4 x 2 minutters løb og 3 minutters gang, til efter 10 uger, at kunne gennemføre 5 km løb.

Der er mulighed for fællestræning hver onsdag kl. 17.30 fra Hammel Idrætscenter og søndage kl. 10.30 fra HGFs klubhus på Stadionvej 7 i Hammel. For at får det fulde udbytte af forløbet, lægges der op til at du derudover træner derhjemme en gange i ugen. Derfor får du et træningsprogram med hjem, så du selv kan passe din “hjemmetræning” ind i din hverdag.