Løb & Motion

Så skal løbeskoene snøres            

 

Løb & Motion er klar til den nye sæson
onsdag den 1. april 2020 kl. 17:30

Hammel Idrætscenter (HIC), Thorsvej 4

Derefter er der fælles løbetræning følgende dage:
• Tirsdage kl. 17.30 (Kvalitetstræning, ca. 10 km, hurtigt tempo) • Onsdage kl. 17.30
• Søndage kl. 10.30

Tirsdag og onsdag foregår træningen fra HIC. Søndag er træningen fra Klubhuset på Stadionvej 7, hvor der er fælles the/kaffe efter løbetræningen.

I år kan vi desværre ikke starte løbeskole op i foråret. Vi mangler pt. uddannede trænere, men håber på at starte et hold op efter sommerferien.

Men det betyder ikke, at du som påtænker at starte i løbeklubben, skal vente til efter sommer. Der er i løbeklubben mange løbere på vidt forskellige niveauer, og der vil altid være nogen, man kan løbe med.

Vi vil også gøre alt for at der i de enkelte løbegrupper er en slags tovholder/holdleder, som ved hvor og hvor langt gruppen løber på dagen. Vi plejer også at indlægge pitstop/pauser, når der er behov, så alle kan følge med. Specielt søndag, som vi kalder socialløb, følges man ad i grupper og kommer samlet hjem til den fælles hygge med the/kaffe i klubhuset.

Så påtænker du at starte i løbeklubben, skal du være mere end velkommen. Kom ned og løb med nogle gange, hvorefter du kan beslutte dig for at melde dig ind i løbeklubben. Medlemskab koster kun kr. 225,- for et helt år. For det får du blandt andet hyggeligt samvær med flinke og rare motionister, gratis deltagelse i flere motionsløb i løbet af sæsonen, søndagshygge efter løbetræning, sociale og faglige arrangementer.

VI SES I HGF LØB & MOTION .