Motion "unge ældre"

MOTIONSWEEKEND D. 22. – 23. JANUAR 2011 UNDER DGI ØSTJYLLAND

Lørdag d. 22. januar var vi 6 forventningsfulde ”unge” motionister fra Hammel der drog mod Gudenådalens Ungdomsskole i Ulstrup for sammen med ca. 100 andre at have nogle fornøjelige timer i motionens tjeneste.
Efter at være blevet indkvarteret på skolens elevværelser, startede dagens første indslag, som var gymnastik i næsten 2 timer ledet af en energisk Åse Bertelsen fra Skanderborg, så det var bare at følge med , men hele tiden med leg og grin.
Senere på dagen efter kaffe med hjemmebagt brød, var der travetur i og omkring Ulstrup, og før middagen havde vi en time hvor vi fik trænet stemmerne idet højskolesangbogen blev flittig brugt. Til sangen var der musikledsagelse ved Marianne Hougaard (klaver) og hendes mand (bas). Imellem sangene fortalte Marianne små anekdoter til de enkelte sange.

Aftenen startede med en god middag, og bagefter var der dans ved Lene Bang. Hun underviser normalt i pardans, men da vi var flest kvinder og ikke så mange mænd blev det i stedet til fællesdanse, det var virkelig festligt og fornøjeligt ikke mindst p. g. af underviserens entusiasme. Alle gik glade derfra.
Dagen sluttede med sang, natmad og hygge. ”Desværre” blev et natløb aflyst, idet alle var ved at være trætte.

Søndagen startede, det var koldt men et dejligt solskinsvejr. Morgenmaden blev indtaget igen et velassorteret udvalg med godt hjemmebagt brød og hvad dertil hører af pålæg, ost og frugt. Formiddagens motionsindslag stod Dorte With, Sorring for. Hun er også et energibundt med godt humør, og hun fik rystet morgenstivheden væk. Det kunne være svært hele tiden at følge med, men hvad gør det. Vi sluttede med indfødt dans fra New Zealand, med en fantastisk rytme. 
Inden afrejse var der orientering om aktiviteter DGI Østjylland. Der er mange spændende tiltag, man kan se programmet på deres hjemmeside.
Efter at frokosten var indtaget var det tid til at sige farvel efter et begivenhedsrigt døgn.
Det var virkelig en god og positiv oplevelse. Det at være sammen med andre om et fælles tema – motion – er opløftende og berigende. Det kunne være sjovt, hvis vi næste år var flere.

Mette Elkjær