Er du barn eller ung i Hammel og omegn, så tilbyder HGF SportsCamp dig en supersjov uge med fuld skub på idrætten, hvor du får mulighed for enten at prøve kræfter med flere forskellige sportsgrene eller at fordybe dig i håndbold.

I år udbyder HGF SportsCamp to moduler – Idræt på Tværs og Håndboldskole.

Idræt på Tværs

I Idræt på Tværs får du lov til at smage på flere forskellige sportsgrene bl.a. Svømning, Gymnastik, Brydning, Håndbold, Styrketræning, Bordtennis, Crossfit og meget mere. Det bliver en virkelig blandet oplevelse på den fede måde. Som deltager i Idræt på Tværs bliver det megasjovt, lærerigt, hårdt, hyggeligt og udfordrende – du får sved på panden og smil på læben. Holdene vil blive aldersinddelt, så du kommer til at være sammen med andre på din egen alder. Kort sagt en uge spækket med sport og spas, sammenhold og kammeratskab.

Håndboldskole

Håndboldskolen vil som tidligere år have fokus på håndbold, hvor spil, teknik, taktik, sammenhold og masser af hygge og spas vil være på programmet. Håndboldugen vil også indeholde elementer fra Idræt på tværs. Det betyder, at du får lov at prøve kræfter med f.eks. Brydning, Svømning og Gymnastik, hvilket også kan bidrage til, at du udvikler dig som håndboldspiller. Holdene vil blive inddelt efter alder, så du er sammen med andre på din egen alder. På Håndboldskolen er der fart på. Her får du også sved på panden, bunkevis af grin og masser af kammeratskab med både kendte og nye ansigter.

Hvem kan deltage?

HGF SportsCamp er som udgangspunkt en fest for alle i Favrskov Kommune og udbydes til børn og unge som starter i  1. klasse efter sommerferien til og med 10. klasse.

OBS! Går du i 7. klasse+ og har mere lyst til at prøve kræfter som hjælpetræner – så kontakt os endelig. Vi har brug for masser af hjælpere til alle sportsgrene.

Hvornår?

HGF SportsCamp afholdes den 5.-9. august (uge 32) – den sidste uge af skolernes sommerferie.

Tilmelding

Tilmelding for HGF medlemmer fra den 27. februar på Klubmodulet.

Tilmelding til SportsCamp åbner i Klubmodulerne, hvor du kan tilmelde dig enten Håndboldskole eller Idræt på Tværs.

Hvad koster det?

Prisen for HGF SportsCamp 2019 bliver kr 650,-

Det vil også være muligt at tilvælge frokost for kr 250,- .

Yderligere information

Du kan allerede fra uge 9 finde vores Facebook-gruppe, hvor du løbende vil blive informeret om HGF SportsCamp. Alle vigtige nyheder og opdateringer vil ligeledes blive sendt ud på mail til de tilmeldte deltagere.

Søg efter Facebook-gruppen HGF SportsCamp.

 

Vi glæder os til at se dig på HGF SportsCamp!

 

HGF SportsCamp er et samarbejde på tværs af HGF og andre foreninger, og har som mål at nå bredt ud til sportsudøvere og sportsinteresserede fra 1.-10. klasse. I år arrangeres HGF SportsCamp af HGF Håndbold, Svømning, Gymnastik, Brydning og Unge Ældre.

Tilmelding.

Kontaktpersoner i HGF SportsCamp

Håndbold: Dorte Ydemann Pedersen

Svømning: Lotte Strøier

Brydning: Merete Andersen

Gymnastik: Magnus Thomsen

Kontakt os på: sportscamp@pedersen8450.dk