Lørdag 5. januar 2019 kl. 10-13 kommer Hammel Idrætscenter og resten af Danmark til at syde af håndbold

Skyd 2019 ind med en sjov og aktiv dag for hele familien lørdag 5. januar, hvor håndboldklubber over hele landet inviterer til Håndboldens Dag. Hammel GF er også med på den nationale åbent-hus-dag, så kom forbi Hammel idrætscenter, så garanterer vi for store smil og sved på panden.

“På Håndboldens Dag kan du blandt andet prøve at spille med bløde håndbolde som for eksempel en helt ny gul bold. Det nye FIVE a SIDE håndbold´på tværs af banen, med blandet mix seniorhold, for alle os gamle eller spillere med skader,” lyder det fra klubben.

”Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Jeg håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Alle er velkomne,” siger turneringsleder Ingrid Kilsgaard. wuf
Artikel Favrskov Posten