Hammel Badminton er blevet tildelt den fornemme ære at skulle afholde Danmarks Mesterskaberne 2019 for de ældste ungdomshold, henholdsvis U17 og U19. Det kommer til at foregå i Hammel Idrætscenter den 13. og 14. april næste år. Efter ​vinterens indledende puljespil rundt om i de respektive landsdele, så mødes puljevinderne i Hammel for at afgøre, hvem er Danmarks bedste klubhold blandt de 15-16 årige og de 17-18 årige.

 

“Bortset fra seniorernes Danmarksmesterskab, så er dette nok det største arrangement inden for dansk badminton som nu kommer til Hammel, så det er selvfølgelig kæmpe-kæmpe stort for Hammel GF Badminton at kunne trække sådan en event til byen”, siger Hammel badmintons formand Mette Byrgiel Bach. Det er morgendagens badmintonstjerner, som skal duellere og kæmpe om det danske mesterskab for hold.

 

“Hammel GF Badminton oplever en stigende medlemstilgang, især blandt de yngre årgange, og de vil kunne komme ned i de haller hvor de normalt træner og slider deres sportssko op, og se ungdomsbadminton på absolut højeste niveau. Dette DM-stævne bliver en stor inspiration og oplevelse for vores egne spillere”, supplerer ​den anden halvdel af klubbens formandskab Brian Ovesen, som også forventer, at en del almindelig badmintoninteresserede fra Midtjylland ligeledes vil dukke op for at overvære ​den kommende generation af danske badmintontalenter.

At Hammel kan få et så stort sportsarrangement, skyldes de fantastiske faciliteter vi har i byen udtaler Hammel GFs eventchef, Allan Bo Andresen, som også er en af tovholderne på badminton-arrangementet til april. “Med tilbygningen af Arenaen og dermed en 4. hal i Hammel Idrætscenter, så har vi fået kapaciteten til at kunne tiltrække events og begivenheder af denne kaliber, såsom sidste års afholdte Nordic Cup i Håndbold med 38 deltagende hold, og næste års Danmarksmesterskab for Ungdomshold i badminton”.